Magnus urnisättning


I lördags var det urnisättning för vår vän Magnus som tragiskt gick bort i midsomras. Det var ganska mycket folk där. Förutom C och barnen var det vi i kompisgänget och jobbarkompisar mm. Det spelades lite musik och bland annat You will never walk alone då förstås. Magnus flickvän och barnen hade Liverpooltröjor liksom jag Perra och Staffan vilket Magnus säkerligen hade gillat.

Det var en väldigt jobbig dag men kändes ändå bra att få träffas hela gänget och ta ett slags farväl även om det fortfarande är väldigt overkligt att han är borta.

Efteråt åkte vi upp till Högbo och käkade lite och drack några öl ihop o sen åkte vi hem till Staffan och Linda o kikade på Premier League-fotbollen och grillade på kvällen.

En sorglig dag med många tårar. Kan fortfarande inte förstå hur han kunde ha sån otur så att det gick så här..... Vid urnisättningen spelade vi musik och förutom You´ll never walk alone så spelade bland annat även The drugs don´t work som var en speciell låt för Mange och C. I framtiden kommer den låten alltid förknippas med den där stunden vid graven.

0 Kommentarer - Skriv gärna!: