Bragden

Ja då vann 20-åriga Charlotte Kalla till slut hela Tour de Ski på ett minst sagt imponerande lopp. Bara för att man som tv-tittare skulle få njuta extra av segern så blev man lite orolig när hon tappade i början av loppet. Samma sak när hon gick ikapp så fort och man blev orolig att hon "sprängt" sig. Sen kom det fantastiska rycket och vilket underbart tv-ögonblick detta var. För övrigt var det ingen bra tv-produktion när man knappt fick mellantider men skitsamma nu :)

På sätt och vis synd att det inte var VM eller OS i år men hennes prestation är ju större än att vinna ett enstaka lopp i OS eller VM. Det hon har gjort denna vecka är ju en bragd och nu måste någon göra nåt utöver det vanliga i sommarens OS för att kunna sno bragdguld/jerringpris av henne år 2008.

Härligt för henne att få ekonomin säkrad framöver och sponsorerna borde väl stå i kö med tanke på att hon förutom sin talang dessutom är Sanna Kallur-charmig. Det blir kul att följa damerna inom skidåkningen framöver med tanke på att Anna Hansson med flera också är så duktiga.

Rycket och målgången >>

1 Kommentarer - Skriv gärna!:

Josefin sa...

Bara att lyfta på hatten för denna talangfulla tjej