Hockeykväll

Mora-Brynäs 4-2
Efter en någorlunda skaplig första period av Brynäs så tycker jag sen man spelade uselt. Matchen var verkligen ingen höjdare med mängder av dåliga pass och slarv. Tommy Sjödin är tyvärr verkligen så gammal som det står i papperet numera och att Peter Nolander fick spela i Tre Kronor är för mig fortfarande helt ofattbart. Pavel Brendl brydde sig nada men o andra sidan så kan man inte göra mycket annat som coach än att låta honom spela. Jag har väldigt svårt att se att något av dessa två lag går till slutspel tyvärr!

Sverige-Kanada 2-3
Om elitseriematchen var en trist historia så var junior VM-finalen däremot mycket mer underhållande. En härlig ishockeymatch och väldigt roligt spel. Tyvärr spelade Sverige inte alls särskilt bra första halvan av matchen för att sen spela helt fantastiskt i sista perioden och sudden. Man blev ju så enormt glad när de kvitterade och så förlorar de i sudden på ytterliggare ett riktigt riktigt skitmål. Så himla onödigt och Hedman, Enroth med flera som var på isen måste ju gräma ihjäl sig :( Hur som helst ett stort beröm till småkronorna och med tanke på hur elitseriens matcher ser ut har man väldigt svårt att förstå att inte fler av dessa juniorer platsar?

Dallas-Detroit
Till sist är det ju hockeynight på Canal + och den kikar jag på just nu :) Kan bara konstatera att det alltid är en njutning att lyssna på paussnack om NHL när Niklas Holmgren, Calle Johansson sköter snacket med intressanta gäster.

0 Kommentarer - Skriv gärna!: