Foppa till Nashville

Efter flera veckor med rykten kring Peter Forsberg blev det idag klart att han "tradas" till Nashville Predators. Det är väl inte precis det laget man hade "hoppats" att Foppa skulle hamna i men samtidigt är de just nu ligans bästa lag och de borde kunna gå långt i Stanley Cup-slutspelet. Det unnar jag verkligen Sveriges bästa spelare genom tiderna att få uppleva.

I Nashville finns det inte så många kända spelare men Foppa kommer återförenas med Paul Kariya och förutom honom så finns det även spelare som K Timmonen, S Sullivan och J Arnott i klubben.

Nu får vi hålla tummarna för att Foppas fötter, ljumskar o allt håller skapligt resten av säsongen. Precis som jag och Fredde diskutterade idag har han nog lidit rejält av sina skador de senaste åren och när Forsberg gnäller så är det verkligen nåt som är fel vet vi av erfarenhet.

3 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Känns kul att han byter upp sig, men hade ju varit roligare om han fått spela med någon anan svensk för en gång skull. I Colorado var han själv och Flyers skickade ju Kim Johnsson direkt han kom. Hade hoppats att Detrot kunde skicka någon gammelback och Draper mot Foppa. Eller i alla fall San Jose´som har Thornton o Checoo mfl. Men men blir kul med slutspel och troligen får dom väl möte Detroit i kvarten...

Anonym sa...

Han kom till en riktigt bra klubb dom har ju även D Legwand, S Hartnett, M Erat,J.P Dummont, så nog finns det lirare allt ,blir det Detroit i slutspelet tror jag tyvärr Zäta å grabbarna åker ur även fast man inte vill det :( Här har ni årets semifinal-lag Nashville,Buffalo,Anaheim,å defensivt grymma New Jersey, om inte nån av dom stöter på varandra före såklart :) åsså säger jag som dryg Robert Laul, Kom ihåg var ni hörde det först = Sportbladet ;)

Anonym sa...

Trevligt o höra ifrån er boys o välkommen tillbaka från karenstiden Bodare!

Bodare/
Ja jag kände väl också lite så och dessutom ser jag ingen blivande superkedja med honom i Nashville som det hade kunnat blivit i San Jose eller Anaheim. Fast i verkligheten kanske det blir en superkedja med honom o Kariya tillsammans med Sullivan eller nån vi får se.

Wanke/
Fan har du blivit NHL-expert på gamla dagar? :) Nog för att du säkerligen bettar mycket men trodde du spelade poker på nätterna och inte tittade på Canal +. Ja det var ju bra att han kom till en bra klubb det har du rätt i men trist att se honom möta Detroit tidigt i slutspelet för det är ju de här två lagen man vill se gå långt nu ju.

Jag ska absolut komma ihåg ditt inlägg o se om du får rätt ;)