mer Sportsnack

mera Zlatan
Man vet ju fortfarande inte hela sanningen men jag börjar ledsna rejält på divan och barnungen Zlatan. Man ska inte tro allt som står i tidningarna brukar jag ju alltid predika om men det verkar ju onekligen som om Lagerbäck försöker kontakta Zlatan för ytterliggare samtal men Zlatan behagar inte ens svara i telefonen när förbundskaptenen ringer. Vi vet ju ännu inte hans skäl helt säkert men det verkar ju ganska självklart att den största orsaken till hans nej handlar om händelsen i Göteborg. Sen om nu Zlatan som aldrig bryr sig om gruppen tycker att de andra spelarna ska stötta honom med mera är kanske bidragande orsaker men inte huvudorsaken.

Gillar inte allt Lagerbäck gör och visst kunde han hanterat allt annorlunda från början MEN det är inte han som är den stora boven denna gång och det finns gränser för hur mycket man ska krypa för en spelare. Därför tycker jag Zlatan kan få sitta i Milano o tjura och så hoppas jag han mår dåligt när EM spelas o alla stora fotbollsspelare är med utom han!

Alpina VM i Åre
Måste beundra Anja Pärsson som gjorde en kanoninsats igår igen och tog brons i slalom där hon tidigare under säsongen haft enorma problem. Synd att svensk media och svenskar i övrigt får hybris så fort man får framgångar. Igår tippade Mats Olsson en trippel i damernas slalom och läste man online-tidningarna efter första åket så var alla helt säkra på guld till Anja! Jag tycker det är märkligt att folk inte inser att det knappt finns någon idrott med så små marginaler som i slalom och blir lite irriterad när folk nästan låter besviken när Anja tar brons i en gren där hon haft såna enorma problem i vinter.

Ska bli djäkligt roligt att kika på grabbarna nu strax. Helt klart finns det klara medaljchanser för åtmindstonde tre av grabbarna men nån trippel blir det inte törs jag lova för man måste inse att det finns duktiga konkurrenter också!

5 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Ja det blev ju inga tripplar i slalomen inte

Anonym sa...

Helt rätt, skit i zlatan nu å låt han vara,han hör av sig när han börjar bli sugen ,å då ska den fan inte få komma tillbaka om vi spelat bra,han kan få spela om det gått tungt,tycker som du mattias att dom gjort å försökt med det mesta nu.Det här tycker han bara är kul när dom tjatar.Klart att i det stora hela så är han ju ding på nå vis, för han har ju bråkat i varenda klubb han varit i å då kan det fan inte va fel på alla andra!! Nä låt den fan vara å ge han inte en rubrik i tidningarna !!

Anonym sa...

Tyvärr så säljer dom ju en hel del lösnummer på Zlatan-rubriker så nog kommer det att dissas och daltas i blaskorna framöver också.

Och tänk om han till slut röker fredspipa med Lagerbäck och kommer tillbaka. Skulle pröjsa mycket för att vara på presskonferensen med landslaget då inför Sverige-Island eller vad det nu är för match. Typ ALLA frågor kommer vara till Zlatan, om Zlatan, varför Zlatan etc etc. Då lackar han ur igen och vi är tillbaka på ruta ett.

Kontentan av mitt dravvel ovan:

Svenska journalister (inte i klass med de engelska dock) har blivit mer och mer styrda av ägarna och skriver populistiskt utan koll på läget (klockrent om Mats Olsson/tre Åre-medaljer idag Mattias..) SAMT att Zlatan är en vuxenbäbis som just nu är en av världens bäste forvards, men han hyser inga som helst känslor för landet Sverige (jag menar, han visste inte ens vem Ulf Lundell var på en rak fråga..)

Anonym sa...

wanke/
Ja du ser vi blev nästan överrens om det här till slut :) O visst är det så att han är en speciell människa som säkerligen inte är lätt att umgås med.

Bodare/
O just det där scenariot med Zlatan om han kommer tillbaka kan jag också tänka mig.

Ja det är djävligt irriterande när journalisterna haussar upp slalomen så att folk nästan blir besvikna när Anja tar brons i en gren där hon varit helt offside tidigare i vinter.

Djäkligt synd med Byggmarks urkörning igår förresten men på nåt sätt hade jag det på känn.

Anonym sa...

Ja det behövs inte mycket till framgång för att svenska journalister (expr&aftonludret) ska höja nån til skyarna... Men jag kan hålla med om att det såg lovande ut inför herrarnas slalom... så starka har vi inte varit sen Stenis tider...