Zlatans nej

Då har Zlatan tackat nej till landskampen mot Egypten och herregud vad det spekuleras om anledningar i tidningar och på forum. Det verkar väl ändå vara så att Ego-boy inte kan förlåta Lagerbäck för bestraffningen i Göteborg. Djävligt trist tycker jag och speciellt nu när Zlatan är i sån form. Jag hoppas Lagerbäck/Andersson åker ner och tar ett rejält snack med Zlatan och fortsätter han ändå tjura och tackar nej kan han sitta där i Italien framför tv:n och se Europas bästa spelare göra upp om EM-titeln!

10 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

ZLATAN är kung av svensk fotboll.

Anonym sa...

Javisst är det löjligt om det är av den anledningen,men jag tror mer att det är att han nyss fått barn, att han vill va hemma lite mer.Det är ju inte så att han behöver träningsmatcher,han matchar rätt hårt ändå,inte direkt att han sitter på bänken varje match heller:),men det har ju gått över förväntan utan honom så låt dom grabbarna fortsätta,å låt även dom spela em-slutspelet om vi klarar av att ta oss dit.!

Anonym sa...

Klart att det handlar om Lagerbäck. Annars finns det väl ingen anledning att tiga om orsaken till att han inte spelar, eller?

Jack71 sa...

Om det är på grund av familjen så är Zlatan än större idiot än jag trodde om han i så fall inte berättar det.

Med tanke på att han skulle fått mycket mycket mer förståelse av folk i så fall.

Nä jag tror också det är rätt givet att det handlar om Lagerbäck. Zlatan har helt enkelt ett större ego än vad som är nyttigt för honom och kan liksom inte ta bestraffningen i Göteborg som en vuxen människa.

Jack71 sa...

men grabbar nu har vi ju äntligen Rade Prica i riktiga landslaget! Hurrraaaa!

Anonym sa...

Jag tror Zlatan tycker det är meningslöst med en träningslandskamp i Egyptien. Han satsat på Inter istället, de har ju några viktiga matcher framför sig.
wanker är dit inlägg allvarligt menat? isf undrar jag varför Sveriges kanske genomtidernas bästa spelare inte ska vara med?

Anonym sa...

Klart det är lite lagerbäck,men jag tror det svider mer att ingen av lagkamraterna försvara dom ,det måste ju kännas som ett jättesvek,men allbäck å elmander duger gått,det har vi ju sett redan,det har ju vänt sen zlatan stack,så låt han han sitta å tjura , å inte säkert att han presterar lika bra i landslaget bara för att han går bra i inter, det har vi ju sett förr,han har då inte gjort en människa glad på bra länge i landslaget.
Klart han vill va hemma mer när han fått unge ,det säger ju sig självt,å varför han inte uttalar sig om det är ju pga att han inte vill prata med svensk media ,han vill ju inte säga ett ord till dom,sen om han blir förstådd eller inte det skiter väl han i,det är ju så han är våran Mr EGO ,nästan lite wanke-takter ;)

Jack71 sa...

ha ha,,, Ja du vet ju hur det kan va att bli osams med coacher du ;) men på senare år har du "Nästan" blivit ett föredöme ju :)

Var det kul att spela med Torsdagsgänget igår då? Att du inte kom förbi Roffe när grabbarna var där? Nån 20-åring på chatten som väntade förstår jag ;)

Anonym sa...

Det var fruktansvärt bra fart i torsdags,alla sprang som idioter å t.o.m jompa tacklades,första gången det var bättre än på onsdagsträningarna,det vart 2 skitjämna lag,första vann vi ganska lätt sen ledde dom med 4-0 i andra, då gjorde vi 7 raka :) sen vart det 3st 8-6 matcher i rad vi vann med 3-2 i matcher:) det var skitkul, fick t.o.m kramp på slutet :) Nja nått föredöme kan man väl inte säga att man är :) har ju den ljuvliga förmågan att prata först å sen tänka :),spontan heter det visst ;) å man kan även kalla det glapp-käft :)
Skulle jag suttit på bordet eller hos roffe eller :) åker in till gamlingen idag. 39-ÅR Roffe ,fy faaan va gammal du blivit ;) tror jag köper en käpp åt dig :)

Anonym sa...

Wanke/ Ja dom är roliga Torsdagsgänget tycker jag. Alla kämpar men ändå med glimten i ögat så dom träningarna är ibland roligare än onsdagarna. Dessutom tycker alla det är roligt att lira o passa varandra till skillnad mot för vissa som skjuter 10ggr av 10 vid två mot en på onsdagarna :) Ordna din MSN nu då Gosse!!