Förlust för småkronorna

Tycker det är roligt att följa JVM och matchen igår mot Ryssarna började ju verkligen bra men sen räckte det med en svacka på 10-15 minuter så var matchen körd. Trist att Sverige hade tre ramträffar vid 1-0 ledning men det är ju små marginaler i hockeyn. Den som har imponerat mest i Sverige är ju Linus Omark som varit grym de flesta matcherna i detta JVM. Vår Brynäs-stjärna Niklas Bäckström har ju gjort mycket bra och har som vanligt många fina framspelningar men man hade ju hoppats på ännu mer framträdande roll för honom. Betyget höjdes inte heller efter gårdagens insats där han körde "Micke Nylander"-längd på bytena och var direkt inblandad i två av baklängesmålen.

Sen är det ju roligt att se Sveriges backar spela så fysiskt som de gjort men det är också som kloke scouten Christer Rockström sa igår att Sverige saknar en "spelande" back i PowerPlay. Hur som helst så får vi hoppas på en bronspeng nu då vilket vore en liten framgång efter de senaste mörka åren i JVM.

1 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Måste bara tipsa om den här missen som Patrik Stefan gjorde mot Edmonton. Till råga på allt elände så kontrar dom och gör mål..

Vad tror du coachen sa efter matchen...

http://www.youtube.com/watch?v=RCWpE_cqnuU