Förlust för Brynäs

Hv71-Brynäs 2-1

Efter ännu en jämn match i denna serien så förlorade tyvärr Brynäs med 2-1 i kvällens bortamatch. Egentligen inte mycket att säga om eftersom HV var det bättre laget men ändå djäkligt synd att Brynäs inte kunde kvittera vid fem mot tre-spel på slutet. Tycker att Brynäs gjorde en helt ok match men orkade inte producera så mycket framåt. Andreas Dackell är ju verkligen grym just nu men tyvärr är han både den som skapar framåt och ska klara nästan alla boxplay vilket blir för mycket för vem som helst. Likaså får Boorken verkligen matcha Sjödin/Angell väldigt hårt eftersom backar som Lavins, Sundqvist och Danne Johansson inte riktigt räcker till.

Förutom Dackell så gjorde ju Kristan i målet en kanonmatch förstås! Nåt som måste förbättras till nästa match är tekningarna och sen hoppas jag man kan upp ännu mer fart i skridskoåkningen och framförallt de gånger man ska föra in pucken i powerplay med mera.

Retade upp mig lite på "experten" Ankan Parmström denna match som behövde en hel period för att fatta i vilken kedja Dackell spelade i och sen tycker jag han väldigt ofta klagar på domarna. Jag har hört honom säga att domaren ska döma efter regelboken men när Rådbjer visar ut en HV-spelare i slutskedet efter en supersolklar tripping så gnäller han om det som fan eftersom HV redan hade en utvisning. Inte lätt att vara domare inte :)

Att Färjestad vann med 4-0 i matcher var ingen överraskning för de är ju snuskigt stabila och sen trodde man väl Luleå skulle kunna bjuda bättre motstånd men Linköping verkar starka.

0 Kommentarer - Skriv gärna!: