Förlust igen

Gårdagens borta match mot HV71 slutade med förlust 2-6 för Brynäs och det var ju inte så mycket att säga om det. HV är just nu starkare och bättre än Brynäs så man har lite svårt att se hur Gävlelaget ska kunna vända detta men hoppas hoppas.

Tyvärr avgjordes allt under några olyckliga minuter som de flesta säkert läst/sett/hört. Jag tycker inte att det är någon solklar utvisning när Pelle Gustafsson tacklar Ove Molin och tyvärr var väl Mads Hansens hakning i ögonblicket efter inte heller fel. Så när Boorken kliver ut på planen och visas ut så tappar Brynäs matchen. Tror i och för sig faktiskt inte Boork hade en aning om den regeln men ändå var det klantigt gjort. Däremot var vissa andra domaringripanden inte helt lyckade som när Micke Lind åkte ut för att ha tacklat HV´s målvakt men Brynäs kan ändå inte skylla förlusten på domaren.

I och med detta fick Elitseriens genom tiderna mest anonyma andretränare styra och ställa i båset och man undrar ju hur det gick med tanke på hur Boork annars styr precis allt.

Hur som helst så måste detta förbättras om Brynäs ska ha en chans!

Powerplay
Hv är klart bättre på detta och framförallt tar de sig mycket enklare in i zonen (davidsson)

Tekningar
Helt sjukt hur mycket solklara tekningar Brynäs har förlorat i denna matchserie.

Skridskoåkningen
Brynäs har sämre backar än HV och är sämre fysiskt och måste därför utnyttja det de är bra på = åka skridskor som galningar för att skapa framåt och för att få med sig utvisningar. Det gjorde man inte igår.

Bäckström
Någon mer än Dackell måste kliva fram och nu är det dags för "Bäckis" att visa att han kan leva upp till alla superlativ och att han är mogen för Washington nästa säsong!

0 Kommentarer - Skriv gärna!: