Vilken sportkväll

En helt underbar tv-sportkväll igår och sköna segrar för mina lag Brynäs och Liverpool!

Kikade på första två perioderna av Brynäs-HV 71 och lyssnade på sista på radion. I första perioden spelade Brynäs allt annat än bra och hade grymma problem med uppspelen när HV forecheckade hårt. Tyckte även att det saknades glöd i skridskoåkningen och att man slarvade enormt med nedläggen i anfallszonen. Fast det blev bättre fart i andra och lite tack vare flera klantiga HV-utvisningar. Härlig kämpainsats av Brynäs och detta var precis den start man ville ha i slutspelet!

Liverpool gjorde en väldigt bra match mot Barcelona och borde ha avgjort i första halvlek där man bland annat hade två ribbskott och flera andra bra målchanser. I slutet blev det väldigt spännande när Gudjohnsen gjorde mål för Barca. Som tur var red Liverpool ut stormen och är vidare i Champions League vilket jag inte riktigt vågade tro när de lottades mot Barcelona! Carragher och Gerrard med de största röda hjärtarna var två av de stora hjältarna igår och vilken stämning på Anfield på slutet av matchen *ståpäls*

7 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Underbart med Brynäs vinst..nu blir det fyra raka för BIF :)

Kul att Pool slog ut mästarna..nåt stämmer inte i Barca laget i dagsläget. Men pool var välförtjänta att gå vidare.

Skönt och se att när Inter inte vinner så då kommer grinigheten från dessa divor. Inter har vunnit om och om igen och då blir det förstås ingen turbulens i laget..men nu när en förlust kommer så då rasar dom ihop. Som ni märker har jag inte mycket över för Inter och i synnerhet inte Zlatan. Men nu blir det kul och se hur dom tacklar detta.

Anonym sa...

Kollade mer på inter-val än pool-barca matchen, och nåt som jag vet att du Matte gnällt på mycket måste jag åxå gnälla på! Dessa jävla FILMNINGAR!!! fan, de kastar sig o rullar sig som om de blivit misshandlad med baseballträn när de knappt blivit träffad av ett vinddrag... David Villa höll ju lika dålig o usel nivå som mäster filmaren Robben... Snälla FIFA o UEFA börja bestraffa i efterhand på den här skiten.

Anonym sa...

ja det är sant att nått är fel, hörde att etoo hade krävt att få spela annars skulle han byta klubb,verkar inte nån ide å ha coach nuförtiden :) Roffe / om du sett dagens fegaste av navarro i valencia ,han slog ju av näsan på burdisso å sen försökte han gömma sig som en kanin ,typiskt feg spanjorer , alltid sagt att dom är ena fega krakar efter som dom plågar tjurar efter behag med dom djävlarna :) Nä klart dom blir förbannad när ett näsben ryker ,skulle jag oxå blivit!!

Anonym sa...

Ja David Villa håller tyvärr rejäl Robben/Drogba-klass vad gäller filmningar och vissa av Liverpoolarna håller också på med skiten! Tyvärr verkar det inte som om Fifa/Uefa har någon plan för att få slut på eländet.

När det gäller Inter-Valencia så har jag numera också sett incidenten med Navarro o kan ju faktiskt förstå om Interspelarna blev vansinniga. Lär ju bli en rätt lång avstängning på honom tycker man.

För övrigt tycker jag Claes Runheim i studion har helt rätt i att det finns alldeles för många bortskämda pojkslynglar i dagens fotboll.

Anonym sa...

Glömde säga att jag uppskattar när ni skriver för det blir ju lite roligare då ;)

Anonym sa...

Wanker

Jovisst såg jag smällen..men bråket var ju igång innan det hände..och sen undrar man som föreligger den smällen..antar att griniga Interspelare sa några välvalda ord..så kanske var dom värd en schottablängare :)

Att sedan Navarro springer som Kunta Kinte efteråt förstår man ju..skulle jag även gjort :)

Anonym sa...

Haha,jo men snacket var ju mellan marchena å burdisso, lite tugg ska ju liksom inte leda till en käftsmäll,å navarro kan ju knappast ha hört ett ord för han rusar ju direkt från bänken å lappar till karln?? Sen att många är bortskämda,blir ju så när dom jollar bort dom med så jävligt med pengar å hyllar dom som nå supermänniskor :)