Hockeysurr

SM-guldet till Modo
Jaha då var SM-finalen avgjord och det är väl ingen final man kommer att minnas om några år förutom det faktum att Modo tog sitt första SM-guld på 29 år eller vad det nu var. Kul för Modo och Öviksborna förstås och man märkte ju verkligen i gårdagens final hur vissa spelare som Sundström, H Jonsson, Timander, Svartvadet, Salomonsson m.fl. hade kunnat offra sig hur mycket som helst för att få ta hem SM-guldet. En spelare som jag verkligen gillar i Modo är Tobias Enström som påminner en hel del om Kronvall i Detroit med sin underbara skridskoåkning. Grattis Modo och för övrigt bra sändningar av Kanal 5 med inhyrd Canal + personal under hela finalspelet också!

När Leffe Boork slutar i Brynäs bör alla tvkanaler stå i kö för att signa honom eftersom han fortfarande är den klart bäste experten/bisittaren i TV.

Pavel Brendl till Brynäs
visade sig alltså att vara ett riktigt rykte! Djävligt rolig värvning måste jag säga och vad synd att Bäckis försvinner till Washington för annars hade det ju varit ett givet radarpar. Precis som Pelle Ress antydde i en kommentar tidigare är man ju lite fundersam över hur samarbetet mellan Boorken och Brendl kommer fungera? Bara att hoppas att det kommer fungera bra för Sundlöf/Boork känner ju förstås till att Brendl inte alltid jobbar livet ur sig och inte heller sätter laget i första hand vilket Boorken kommer kräva. Spännande blir det hur som helst.

NHL/Tre Kronor
Då är Stanley Cup-slutspelet igång och väldigt roligt att 3 svenska målvakter gör bra ifrån sig just nu. Såg att Bengt-Åke nobbar Micke Tellqvist eftersom han hoppas på Henke Lundqvist eller "Honken" men med tanke på att Rangers går bra nu tycker jag nog han gott kunde satsa på Tellqvist som förstemålvakt istället. Vet e fan om Honken är bättre än honom men de har väl bättre koll än mig gissar jag :)

Att flera av NHL-proffsen kommer tacka nej till VM är väl ingen större skräll med tanke på det framgångsrika fjolåret och nu när VM går i Ryssland igen! Hoppas ändå att det kommer loss några spännande namn så att VM blir lite roligt att följa.

0 Kommentarer - Skriv gärna!: