Sista helgen

Då har vi haft vår sista helg på semestern och även om vi var lite sugna att åka iväg på nån weekend utomlands eller till Stockholm så var det rätt skönt att bara vara hemma.

I Lördags hade vi en liten fest hemma hos Anders och Elisabeth där även Perra och Karin var med. En trevlig kväll med bad i nya poolen som Anders har byggt in på nya fina altanen. Vi bjöds på god mat och dryck förutom den hemska välkomstdrinken ;) Vi spelade Pratmakarna som är ett sånt där spel där man ska förklara ett ord med andra ord och vi killar krossade tjejerna i både det och Buzz!

Sen kom ju äntligen finvädret i hela tre dagar Söndag - Tisdag så vi har hunnit med att bada och sola lite både här hemma och på Storviksbadet. Lite nostalgi att vara på badet i Storvik där jag tillbringat större delen av somrarna från 6 års ålder fram tills jag var ca 25 :) Vi har alla fall haft en skön lugn semester men självklart hade man hoppats på flera stranddagar. Med facit i hand hade man ju gärna varit utomlands nån vecka men inget att göra åt nu.

Imorgon är det dags för jobbet igen *hurra!!!*

6 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Ja i morrn är det tillbaka till verkligheten igen....*ångest*...
Tur man har ledig vecka snart...:)
Skönt att avsluta med lite finväder i a f...

Anonym sa...

Japp två sköna soleftermiddagar på Storviksbadet fick vi alla fall! Blir nog fler besök där nästa sommar och då är det jag som kommer strula med parasoll och en gräsätande knodd :)

TiniWinisen sa...

Hoppas det går bra på jobbet idag nu och att ångesten inte är alltför stor.
När du kommer hem idag så är det ju min tur att jobba... :/

Anonym sa...

Skönt att du börjar jobba Mattias!

Då vet man att det vid 08:30 varje morgon ligger en färsk krönika att läsa på din blogg...

;-)

Anonym sa...

Nja vi får se hur det blir Bodare :) Har lite funderingar på att sluta blogga...

Anonym sa...

Va! Sluta?? Inte ett öga är torrt! Katastrofi, katastrofi!