Tack Gerrard

Var ju på Cityfesten igår kväll och lyckades helt otroligt nog undgå att höra nåt alls om Liverpoolmatchen som Roffe snällt nog spelade in åt mig. Tina fick svara i telefon och läsa sms:en under kvällen för säkerhets skull :) Det var underbart att vid sjutiden imorse lite småbakis pallra sig ner för trappen och se matchen i efterhand! Som man har längtat efter detta!!!

Själva matchen var en ganska typisk Liverpoolmatch på bortaplan. Man imponerar inte speciellt men borde ändå ha avgjort matchen innan Aston Villa kvitterade till 1-1. Fast hur som helst så kliver förstås Steven Gerrard fram och sätter sin grymma frispark när det endast återstår fem minuter av matchen! Hur många gånger har han inte klivit fram när det som mest behövs vår fantastiske kapten i Liverpool!!!

Torres gjorde en skaplig första halvlek där han glimtade till stundtals och Babel gjorde ett piggt inhopp. Annars handlade det mesta offensivt om Gerrard medan kantspelet inte fungerade särskilt bra vilket ännu en gång retar upp mig över att man inte köpt in något större namn till vänsterkanten. Nu får man hoppas att Babel eller Kewell hittar hysterisk form för jag vill inte se Riise där match efter match!

För övrigt börjar Arne Hegerfors bli lite väl trött nu va? Han ock Bosse Hansson är dom enda som kan låta totalt ointresserade när något exceptionellt händer i en match. Önskar Niklas Holmgren hade fått referera Gerrards frispark istället för seg-Arne! Hur som helst en djäkligt skön och viktig seger för nu gäller det att hänga med från början denna säsong!
***
En njutning som Liverpoolare att se Man United spela powerplay mot Reading utan att lyckas göra mål. Wayne "jag kan skrika fuck off mot domarna tusen gånger utan att bli tillsagd" Rooney blev dessutom skadad vilket förstås är ett jätteavbräck för United. Fast två tappade poäng och Rooney borta behöver inte innebära någon större katastrof för det laget tyvärr eftersom de ju som bekant värvat en del bra andra offensiva spelare.
***
En journalist på Expressen skrev igår en liten artikel om den enligt honom spännande och sprakande matchen Sunderland-Tottenham. Sen skrev han också att han inte kunde förstå hur Tobias Hysen kunde välja Allsvenskan före detta? Hmm för det första så var matchen tristare än ett avsnitt av antikrundan och för det andra verkar svenska journalister inte ha fattat att stannar han kvar så blir det bänken eller läktaren.
***
2-0 borta mot West Ham är förstås den bästa start Svennisgänget kunde få! Gissar att Grip fick ta fram dragspelet i bussen hem till Manchester :)
***
Även om Arne Hegerfors är tröttare än någonsin så gör ju alltid Canal Plus bra sändningar. Bäst är förstås Jens Fjällström som utklassar alla andra experter med sina analyser. Det enda jag kan anmärka på när det gäller Canal Plus är att jag önskar att de oftare använde sig av bisittare under matcherna.

1 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Haha ingen fara!! Tina berättade sådär efteråt, rätt charmigt hur ni lagt så mycket jobb bakom så jag inte skulle ana något. Vilket jag absolut inte gjorde heller! :D