Sportsurr

Gefle-IFK Göteborg 0-2
Jag, Perra, Nisse och Persson var på Strömvallen igår och kikade på Geflematchen denna härliga varma sommarkväll. Tyvärr var det en rätt trist match där Gefle egentligen var det bättre laget i första halvlek men IFK Göteborg har ju en viss Marcus Berg som inte syntes så jättemycket i spelet men när han väl var inblandad agerade han verkligen med pondus och stort självförtroende. I Gefle var Mattias Woxlin som vanligt den bäste spelaren även om en blind sponsor utnämnde Lantto på vänstermittfältet till bästa spelare??? "Sulan" Westlin saknades en hel del i den här matchen för hade han varit tillgänglig kunde Makondele fått förstärkt vänsterkanten istället men att Gefle har tunn trupp är ju ingen nyhet precis. IFK Göteborg imponerade inte nåt särskilt heller men är ju väldigt svåra att göra mål på helt klart.
***
Stefan Nystrand
Ja djäklar vilken tid Stefan Nystrand drog till med! 47.91 i den klassiska simdistansen 100 meter fritt är ju sjukt bra!!! Gick upp morgonen efter för att få se loppet på sporten på frukost-tv men det nämndes inte ens??? Istället vevade man förstås målbilder från Halmstad-Trelleborg med mera och då förstår jag ingenting. Håller med Simon Bank i Sportbladet att man kan likna den kanontiden av Nystrand med att en svensk sprinter springer ner mot 10 blankt på 100 meter inom friidrotten. Det blir roligt i OS nästa sommar att följa honom och Alshammar!
***
Johan Wissman
Känns otroligt roligt med Wissmans framgångar på 400 meter och det ska bli spännande att se DN-galan ikväll ifall han går under 45 sekunder. Kul också med Friidrotts-VM som snart börjar.
***
Källström
Hade verkligen hoppats att Kim Källström skulle hamna i Valencia men uppenbarligen vill Lyon verkligen ha kvar Kim i laget. Med tanke på de summor som Valencia har uppgetts bjuda så får man förmoda att tränarna i Lyon och Valencia har lite högre tankar om Kim än en viss Lagerbäck...

2 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

...sen när brydde du dig om simning för herrar...?

Anonym sa...

Sen Pär Arvidsson och Bengt Barons tid! I alla fall när det gäller långbane-VM och OS :)