Hänt i veckan

Tisdag
Jobbade denna dag eftersom det är ändå är ständigt pissväder i detta land. Trots att kvällstidningarna på sina förstasidor skriker ut "Nu kommer värmen!!!" Det har de skrivit sedan början av maj nu så nån gång kanske de får rätt *suck*

Efter jobbet åkte vi ut till Brorsan för att ha lite kalas eftersom Patric fyllt 40 år den 23/7. Har inte kunnat fira honom tidigare eftersom de varit ute med båten i Stockholms skärgård. Stort grattis brorsan!!!

När vi kom hade vi gäster från Stockholm hemma i radhuset. Pelle och Anna-Linda hade varit i Hudik hos Pelles föräldrar och passade på att besöka oss på hemvägen. Vi käkade lite av Tinas goda Tacogratäng, drack lite rödvin och spelade Buzz.

Onsdag
En hyfsad dag vädermässigt och vi åkte ut till Högbo alla fyra för en dag på badstranden. Nisse o Susanne, Perra o Karin och barnen kom också dit. Äntligen fick vi spela lite beachvolley också. Nisse och jag krossade Pelle/Perra med 2-1 i set :) Med tanke på att vi förlorade sista setet med 11-1 var det nog tur vi slutade där :)

Mot kvällen åkte Pelle och Anna-Linda hemåt och efter en snabbdusch åkte vi hem till Perra och Karin för grillkväll. Nisse och Susanne + vovven Sally dök också upp. Stina 3 år och Joel som bara är 6 månader var också förstås med stora delar av kvällen. Perra och Karin har verkligen supergulliga barn och visst tänkte man en hel del på att vårt barn kommer vara lika stor som Joel nästa sommar :)

Jättegod mat med lite rödvin och några groggar blev det förutom för Tina förstås som får festa med Trocadero denna sommar. Vi avslutade med lite Buzz på natten där och det var en trevlig kväll. Nisse, Susanne och Sally sov sen hos oss eftersom de inte var "körbara" och hade bilen med sig till Sandviken.

Torsdag
Mysigt att vakna på morgonen och kunna få ropa in en ultra-svans-viftande Sally till sängen :) Längtar verkligen efter att ha en egen hund ibland men får nog nöja mig med att Brorsan har hund liksom Susanne o Nisse och kanske så småningom även min mamma.

Apropå morsan så följde vi med henne på radhusvisning i Norrsätra på förmiddagen. Nu är det verkligen dags för henne att göra radikala förändringar i sitt liv och steg 1 är att flytta ifrån det stora huset i Storvik som säkerligen mest får henne att känna sig ensam nu när inte pappa längre finns med där. Det var ett jättefint radhus som skulle passa henne perfekt men väldigt mycket folk som var på visningen också så det blir nog en tuff budgivning på Måndag är jag rädd.

Sen var det dags för tennis mot Wanke och som vanligt denna sommar blåste det rejält och syntes regnmoln lite överallt utom där vi spelade. Så även om vädret varit dåligt så har vi haft flyt med regnet på våra tennismatcher denna sommar måste jag säga. Efter 6 raka segrar blev det stryk med 2-1 i set. Efter tennisen var jag ruggigt seg så det blev lite pizza, smågodis och filmkväll för oss.

Trevlig helg!!!

1 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Lät som en skön vecka trots lite jobbande, man lessnar ju på o gå hemma på semester i trökvädret förstår jag.

Lovar att jag ska lyda sambon nu, trots det ser ut som f*n är hemma enligt mig.

Kram kram!