Långledig

Idag slutade jag redan kl 12 och nu är jag långledig tills på måndag! Sååå skönt! Det finns ju en del att göra också förstås eftersom vi får nyckeln till radhuset redan nästa Torsdag!! Fick inte datorn idag heller *suck* men o andra sidan kanske jag får lite mer nyttiga saker gjorda då. Ikväll blir det äntligen innebandy igen med Fagge, Wanke och grabbarna. Ska bli ruskigt kul! Sen förutom att packa och spela innebandy tänkte jag även hinna med att se något avsnitt av Lost och 24 för nu är det grym spänning i de serierna!

Hatar verkligen att be om flytthjälp men måste kanske ändå fråga några av er kompisar om lite hjälp på Lördag fm den 24 maj. Sen lovar jag att det är slutflyttat på många år ;) Det är ju inte så ruskigt mycket men går ju så mycket fortare om man är några med tanke på trapporna.

Lite annat som har hänt....

Kompislunch
Käkade lunch med Perra igår på Jensas. Trevligt att få diskutera livsviktiga saker som dagens teknikproblem med codecs, x/h264, trådlöst internet, parabol till tv med mera :) Vi konstaterade hur som helst att vill man få till det riktigt bra i hemmet teknikmässigt när det gäller datorer, tv o annat så krävs det en hel del kunskap och ännu krångligare verkar det bli framöver. Man trodde ju att det skulle vara tvärtom när tekniken utvecklas.

Tennis
Säsongen för tennis närmar sig med stormsteg och igår kväll var jag upp till tennisplanerna där man fick lösa ut nyckel för den här sommaren. 400 kr kostar det för en nyckel och då kan jag spela hur mycket som helst när det finns tid i sommar *suveränt* Nu gäller det bara att man hittar en tennispartner de gånger Nisses hälar strejkar eller om Wanke är upptagen med chatt/HB/poker! Mårten i mitt innebandylag spelade jag mot två gånger ifjol så där har jag också en tänkbar motspelare även om han är lite väl bra :)

NHL Hockey
Nu när jag är ledig ska jag passa på att kika på lite NHL-hockey på nätterna tänkte jag. Snacka om att svenskarna kommer ha stora roller i en eventuell final ifall det blir Detroit-Ottawa som jag hoppas på. Ingen snygg tackling av Pronger och Niedermayer i ryggen på Holmström inatt men Niedermayer gillar ju att tackla svenskar i ryggen han om ni minns?

Lillsvedsträff
Denna helgen skulle ju Bodare, Pelle och Henke kommit upp men det blev lite för stressigt med vår flytt så vi fick skjuta på det. Hoppas vi hinner träffas i Juni istället för i år har det blivit markant mycket mindre träffar än tidigare år. Fast så blir det väl när alla har flickvänner numera och vissa har ju även blivit pappor. Bara att hoppas att vi i järngänget inte tappar kontakten ännu mera som man har gjort med många andra Lillsvedskompisar.

11 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Full rulle för Olsson/Co. Hoppas allt löser sig med hus och hem.

Är jag hemma så hjälper jag till med flytten..det vet du.

Jag blev jäkligt sugen och lira IB igår då jag var upp och kollade..och en tennismatch ställer jag upp på nån gång..men som alla vet är jag så upptagen med jobb..Puh !! :)

När jag är ledig hoppas jag på nån fest nånstans, Olssons nya lya eller Nisse's nya lya. Jag själv ska ha en fest snart då det är tjejens födelsedag snart.

Anonym sa...

Faaan Roffe du har ju varit sugen ialla år , du hade ju knappt tid å köpa en choklad-boll på hemmamatcherna när du var matris för du skulle skjuta hela tiden ;) men nu när du haft chansen å varit ledig i snart 15 år då har vi inte sett röken av dig i norrsätra fast du bor 50 meter från hallen :D Du har ju aldrig tid för du är ju upptagen jämt, men du kanske får lite mer tid över nu när du jobbar ;D

Anonym sa...

vad jag har hört så gillar thailändskor "brottarkroppar" men det var det i och för sig en jobbarkopmpis som sa *ler*

Anonym sa...

Jodå vi hoppas allt går bra o jag vet att du ställer upp om du kan så vi får se om du är hemma och har tid. Nästa fre-lördag annars kan jag behöva bära lite så jag får nån muskel nån gång jag å :)

Ja du får köra lite tennis för där är du giftig med din Gusten-backhand ;) Ja det blir ju innebandyfest den 1:a eller vad det var o sen ska väl jag o Tina säkert ha nån lite grej sen i Juni liksom en viss 40 åring!!!

Anonym sa...

Jaha då ser man ju varför du gillar hussfeldt!! Han har ju samma hockeyfrilla du hade hela tidiga 90 -talet :D själv har mna ju bara lite lätt vågigt ;) hahaha....

Anonym sa...

hello hallå , kollar bara om det går att skriva dit nått utan att behöva skaffa goooglekonto :)

Anonym sa...

Hmmm ... ja nu gick det nu.. men när jag skrev om din hockeyfrilla gick det inte, hmmm ...gissar att det är jag som är kass :)

Anonym sa...

Tror också det var du som var kass herr Wanke :)

Jack71 sa...

ha ha,,, jag hade väl ingen hockeyfrilla Wanke? Du måste blandat ihop med mig någon :)

Anonym sa...

Olsson du kunde ju ställa som Jagrs dubbelgðngare vid slutet av 80 början till 90 talet...

Anonym sa...

pumba/

det har jag helt förträngt :) fast tyvärr har jag fortfarande mardrömmar om 25-årsdagen på Lillsved när Jonny o ni hade affischerat så snällt över hela skolan :)