Julklapp

Fick nycklarna till radhuset igår kväll och sen har det verkligen varit full fart. Vet inte hur många gånger jag rusat upp och ner för trapporna vid lägenheten hittills. Ingen höjdare att bo på fjärde våningen utan hiss vid flytt men snart slipper man det :)

Var ledig på förmiddagen och har tömt hela förrådet och kört 4 vändor till radhuset med fullpackad bil. Morgonpigg som man är började man kl 6 lite smått :) Vid halv fyra kommer brorsan, Nisse, Fagge och Perra och hjälper till med de stora sakerna och förhoppningsvis blir allt flyttat ikväll redan då.

Vi har inget Internet i radhuset ännu och knappast tid över till surfning heller så att Bodare och ni andra vet om ni börjar svära över att jag inte spelar min match i Vetligan :)

Till sist när det gäller julklappen så syftade jag på att om allt går väl så kommer jag och Tina få en speciell liten julklapp några dagar före jul!!! Man har nog inte fattat vad som kommer hända riktigt än förutom att Tina tyvärr har mått ganska illa de senaste veckorna. Vi får hoppas att hon snart mår bättre och det känns ju hur som helst fantastiskt roligt att få flytta till radhus nu och senare i vinter få bli pappa!

För övrigt bor vi numera på Fredriksgatan 94 C om någon vill hälsa på! Flyttkort med vårt nya telefonnummer mm kommer så småningom. Trevlig helg på er!

9 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Härligt, många roliga saker på gång nu för dig/er! Är så glad för eran skull ska du veta.

Kanske syns nåt i helgen, kram!

Anonym sa...

Gratulerar till den kommande julklappen! Hm...du menar oväntat besök från grannlandskapet;-)

Alexander sa...

Grattis! Har aldrig tvekat på den gamla rockelaunchern!
Vem blir nästa i klubben?

Anonym sa...

Man får lämna ett stort grattis !! Du får leta hela hösten nudå efter en KOMBI ;) olsson i kombi ja blir en ovanlig syn ;)

Anonym sa...

Sen tror jag tina kommer få det underbart som mamma , för nu olsson kommer DU äntligen... få nytta av att du vaknar så tidigt, vilket annars hade skett automatiskt ;)

Anonym sa...

Grattis!

Anonym sa...

Kikade in igen för att leta på hotellsajterna du länkade till när du o Tina planerade Thailandsresan. Måste spara dom o kika senare!

Anonym sa...

Tack för era gratulationer!

Ja både jag, Tina och den lille kanske kommer få stor nytta av min morgonpigghet :)

Anonym sa...

Grattis Mattias & Tina! Jag tänkte egentligen ringa, men du vet själv hur dagarna bara går...Kram