Veckan som gått

En liten rapport om vad som har hänt den senaste veckan. Nu har vi bott i radhuset sedan i Fredags och vi båda trivs redan fantastiskt bra. Det är ju väldigt mycket att göra nu i början förstås men vi får ta det lite i taget även om jag är en sån som vill få allt i ordning direkt :) Min stackars gravida flickvän har ju liksom nog jobbigt med att arbeta så när hon kommer hem sover hon mest hela tiden men förhoppningsvis kommer hon snart få må lite bättre hoppas vi.

Förra Fredagen
Flytten i Fredags gick ganska snabbt även om de där trapporna på Promenaden är varje flyttgubbes mardröm när man ska lyfta tunga saker *ler* Jag måste ännu en gång tacka brorsan, Fagge, Perra och den evige flyttkompisen Nisse för all hjälp!!! När grabbarna hjälpt till klart med de tunga grejorna så kom Sandra och Patrik förbi och hälsade på. Skönt att få pusta ut lite och ta en fika efter en hektisk dag minst sagt. Vi hann med ännu en sväng till lägenheten men sen fick vi nog och somnade på några sekunder vid 23-tiden.

Lördagen
Morgonpigga Mattias vaknade vid kvart över 5 och gick upp. Smög nedför trappan och började förstås med att packa upp datorn och fixa i ordning det rummet :)

Det var ju fint väder i Lördags så jag passade på att klippa gräset med handjagarn vilket tog hela 13 minuter :) Tinas mamma och lillebror Tim kom förbi med utemöbler till altanen på framsidan så vi invigde den genom att käka lite god kyckling med potatissallad. Mot kvällen kom Tinas syster Linda och Jerker förbi och då satt vi ihop vår nya grill vilket inte var det lättaste. Jerker hjälpte mig med ännu ett flyttlass från Promenaden medans tjejerna fixade i ordning maten. Vid halv elva på kvällen åkte de hemåt och vi somnade ännu en gång så fort vi la oss.

Söndagen
När Ikea öppnade kl 10 stod vi där redo med shoppinglistan i högsta hugg. Tyvärr hittade vi inte så mycket denna gång så vi fortsatte till ÖB, Jysk och lite sådana ställen innan vi åkte hem. Jag köpte en sån kantgrästrimmer så nu ska vi få fint i vår stora trädgård :) Även om det inte är någon stor trädgård kan jag för första gången i mitt liv känna att det skulle vara lite roligt att greja lite fint i trädgården med land, buskar och sånt.

Det var ju mors dag så på eftermiddagen kom mamma förbi och även brorsan, Anna, Felicia och hundvalpen Prinsen. Massa fikande igen med tårtor och sånt då och jätteskönt att sitta där på framsidan i solen.

Veckan
Den här veckan har vi båda arbetat och sen har vi antingen varit hemma och grejat lite eller flängt runt och letat möbler/grejor på Ikea, Ove Jansson, Coop och alla sådana ställen. Tyvärr har vi ännu inte hittat vissa av de större sakerna vi velat handla som Matsalsbord + stolar, skänk till köket, bäddsoffa+bord och lite annat men det är ingen panik heller så vi får leta vidare.

Hur som helst så kommer vi säkerligen trivas väldigt bra i radhuset känns det som och nu gäller det bara att få lite mer ordning i helgen så att man alla fall hittar sina kläder och slipper ha kartonger i hela radhuset.

2 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Ja ni har väl full rulle o boa in er, och syrran är väl inte till så mycket hjälp om kvällarna *skratt*

Kan bara tipsa om att kika in på MIO, finns jättefina matsalsmöbler där - de brukar ha fina erbjudanden också. Och den där affären brevid Owe's i Valbo brukar ha en del också om ni inte kikat där.

Ha en skön helg!!

Alexander sa...

Olsson, köp en gungmatta o tagga ner :-)