Bakfull Björkman/Olsson

Någon kanske har sett hur Expressen idag skapar krigsrubriker kring en intervju med Jonas Björkman som tidningen Café har gjort. Där avslöjar Björkman att han spelat en Davis Cup-match bakfull. Läser man hela artikeln så inser man att det var väldigt speciella omständigheter i en redan avgjord match borta mot Argentina så händelsen är knappast något att bry sig om. Journalister som tycker idrottsmän är tråkiga för att de aldrig uttalar sig om något ställer själva till så att snart ingen vill uttala sig om nånting :)

När det gäller tennis och bakfylla kan man fråga sig om jag fortfarande känner av midsommarhelgen eftersom jag denna vecka har inkasserat två nya förluster mot Wanke!!! Vad här hänt med min backhand o varför vinner jag aldrig de viktiga bollarna? :)

Idag är det femte matchen för i år och jag räknar kallt med min första seger! *ler*

11 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Ser fram emot tennismatcherna om två veckor, då kommer du gnälla över mer än din backhand... ;-)

Anonym sa...

Jag ställer upp och spelar mot dig, då vinner du med stor sannolikhet..och återfår ditt självförtroende för att sedan krossa dom andra. Jag ställer upp för sånt jag..:)

Ps. Ska köpa racket första bara, men så j-vla dyra.

Jack71 sa...

Ja vill gärna ha igång dig oxå Rolf "gusten" Eglund ;) Ubbe skulle ju oxå vara sugen sa han så bara att höra av er när ni är spelsugna.

Anonym sa...

Matchrapport från Sveriges Roland Gaross dvs Storviks grusbana.

Wanke vs Olsson 1-1

Efter en rivstart av Wanke med servar som denne singelraggare tidigare dolt väl gick han fram som en ångvält till 4-0 i gem innan Olsson tog sig samman och gjorde en heroisk vändning. Efter ett rafflande Tie-break med några lyckade nätattacker av Olsson tog denne hem första set med 7-6.

I andra var det forehand och defensivspecialisten Wanke som höll i taktpinnen och vann med 6-3 då tyvärr regnet avbröt denna thriller :)

Inte alltid välspelat men några hisnande långbollar bjöds vi i publiken på av dessa två icke-ungdomar.

Jack71 sa...

O inte helt oväntar har för övrigt Jonas Björkman berättat att vad han sa var att han tog någon öl och att det var det närmaste han kommit vad gäller att spela match bakfull.

McBodenroe/
Ser fram emot att slå stoppbollar så att du simmar i nätet som en fångad lax igen som under Årsta Open ;)

Anonym sa...

SNYFT!! Är hemma i Iggesund och jag och barndomskompisen som jag haft många långa duster med på tennisbanan tänkte återuppleva gamla minnen med en match för första gången sen jag flyttade (12 år sedan...). Vi hade en grusplan som Bruket sponsrade där alla fick spela gratis. Fint läge vid en skogskant och en å som rann vid sidan. Döm om vår förvåning när vi kommer ner dit och där bara finns en gräsplätt kvar. Allt borta, inte ens märken kvar efter stolpar och nätstängslet. Vilken bedrövelse!! Inte undra på att dagens ungdom sitter inne vid datorn hela dagarna när såna planer rivs. Fy faan.

Jack71 sa...

Du får var glad om hela Iggesund finns kvar nästa gång du kommer hem Bodare för byarna dör ut vet du väl ;)

Nä fan vad trist och märkligt att man river en tennnisbana. Kostar inte direkt något om den finns där...

För alla intresserade (typ bodare o roffe) kan jag berätta att jag och wanke spelat 2,5 timme nu och hann med att avsluta torsdagens match och en ny! Jag vann båda så numera är statistiken 4-2 i matcher till Wanke. Den gamle mannen ska ha all heder för att han ställde upp utan att knappt ha sovit på två nätter och dessutom var lite bakis :)

Anonym sa...

Nu är man helt slut. Vi spelade också i 2,5 timme.
Seger 4-6,6-4,6-4 i stekande sol. Vilken holmgång. Fattar inte hur de orkar spela femsetare dag efter dag i typ Australian Open med 40 grader på centercourten.

Imponerande!

Men nu är utomhuspremiären avklarad i alla fall och nästa match lär bli i Storvik då förhoppningsvis.

Anonym sa...

Ja det går utför med fritids aktiviteterna i hälsingland. I mitt kära gamla Hudik har det halverat antalet grusplaner i år, så nu är det bara 2 kvar (glysis planerna var för ojämna o för dyra att reparera - McBodenroe) men jag betvivlar på att d blir så mycket tennis för mig i sommar, blir nog Betty nFord klinik istället när jag kommer tillbaka fr Spanien. Fortsätter man som den gågna veckan i 1,5 vecka till så blir d nog tufft. Kollar för den delen upp om vi kan boka om o flyga hem en vecka senare åxå... Vamos!

Anonym sa...

By the way! har ni (pool) köpt Torres eller inte? tidningarna här nere menar att han är klar!!! och 320 millar är väl verkligten att ta i för en kille som inte gjort en mska glad de senaste 2 åren???

Anonym sa...

Bodare//
Ja när det väl blir lite spel och nån stoppboll kan man ju knappt andas på flera minuter så de har bra fysik förstår man Federer o gänget

El Pumba/
Jaså det dricks mycket vin o annat på haciendan i Spanien? Ja jag kommer snart skriva lite om Liverpools nyförvärv men ännu inte helt helt klart med Torres. Kan hålla med dig att prislappen känns djävligt hög men jag är samtidigt glad för att Liverpool äntligen köper något som vässar till startelvan. Han är ju 23 så jag hoppas han hittar storformen igen.