Skaffa MSN

MSN heter ju numera Windows Live Messenger men är precis samma chattprogram med lite nyare layout och finesser. Några av mina närmaste kompisar som använder Internet rätt mycket saknar fortfarande MSN vilket jag tycker är trist eftersom det är ett bra sätt att ha lite mer kontakt. Nu har ni chansen att skaffa det och bara för att man har programmet innebär inte det att man är tvungen att sitta och chatta så fort man slår på datorn ;)

Steg 1:
För att kunna använda Windows Live Messenger måste du ha ett fungerande E-postkonto och enklast är om man har eller skaffar Hotmail för då ingår något som heter .net-Passportkonto. Ni som redan har en Hotmail kan gå vidare till Steg 2!

Här skaffar du en ny Hotmail >>

Har du Yahoo, Spray eller någon annat E-postkonto som du vill koppla med ditt messenger måste du även se till att skaffa ett .net-Passportkonto här >>

Steg 2:
Ladda hem och installera den senaste versionen av Windows Live Messenger här >>

Steg 3:
När du sparat ned messenger på din hårddisk och installerat den genom att dubbelklicka på filen kan du sedan öppna programmet och logga in med din email och valda lösenordet.

Till er som använder MSN/WLM kan jag rekommendera att tanka ned A-Patch för att kunna ta bort reklam, använda två Msn på samma dator och många andra trevliga inställningar.

Ni som känner mig och vill ha lite extra hjälp med inställningar och annat kan ju gärna slå mig en signal och om någon annan undrar något kan ni ju skriva här i bloggen då.

3 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Ha ha ha! Tror hon redan vet om rean, men de är väl lite svårt o köpa kläder när man växer och mammakläder finns de sällan snygga av i kataloger på rea :D SÅ du kan nog vara lugn, kanske dimper ner en massa bebiskläder istället som hon katalogbeställt istället? ;)

Alexander sa...

Nä, windows messenger var det gamla namnet, det nya är "windows live messenger" och det hittar man på: http://get.live.com/messenger/overview

Annars har man tjuvstartat på midsommar lite, skål!

Förväntar mig gigantisk uppdateringn om morgondagen sen då :-)

Jack71 sa...

Japp stämmer det Salle, orkade bara inte skriva ut hela namnet men länken är till den riktiga hur som helst.

Få se om det blir Hammarby för typ 15:e året i rad nästan och om man får se bror din där ute? Glad midsommar!