Sliten

En Måndag morgon efter en midsommarhelg är aldrig särskilt upplyftande och inte denna gången heller. Man börjar helt enkelt bli lite gammal :)

Midsommarafton
Vi var ju ute hos Nisse och Susanne i Årsunda. Kvällen innehöll lite mingel, tipsrunda, lekar och så grillade vi och åt i ett stort partytält som de hade fixat pga regnrisken. Vi var nog ca 20-30 personer och även om många var jättetrevliga så var det lite ovant att inte känna så många på en midsommaraftonsfest.

Senare på kvällen var vi ett gäng som gick ner till Strandbaden för att kolla läget där. Inte alls mycket folk där som det brukar men inte så konstigt när ägarna gått ut med att de inte skulle anordna något alls detta år. Ändå så var det ju ett liveband som spelade märkligt nog? Brorsan och Anna med lill-vovven dök upp nere vid bryggan så jag fick äntligen se den nya båten ock den var verkligen läcker. Vi fick åka med till den stranden som ligger lite närmare Susannes hus och eftersom Tina skulle upp och jobba 7-20 på midsommardagen kände vi att det fick räcka så vi åkte hemåt. Tack Nisse och Susanne för en jättebra anordnad fest!

Midsommardagen
Susanne skjutsade ut mig och Nisse till Wanke i Storvik vid 14-tiden. Där skulle vi ju köra lite femkamp och umgås men tyvärr var det en hel del folk som ej dök upp förrän på kvällen av olika anledningar. Lite trist för Wanke som fixar och anordnar sån rolig dag och sen är det såpass många som ej dyker upp i tid av olika anledningar.

Mot kvällningen körde vi alla fall lite tävlingar i kasta påse, kubb och annat. Den stora skrällen var väl att korthajen Persson som aldrig lagt patiens vann pokerpatiensen! ;) När väl de flesta av "gamla gänget" dykt upp hade vi några väldigt trevliga timmar på förfesten innan Roffe skjutsade oss till Hammarby vid 23-tiden. Alldeles för sent med facit i hand men inget att göra åt nu.

I Gästrike-Hammarby träffade man som vanligt en hel del kompisar man växte upp med i Storvik vilket alltid är roligt. Kändes lite roligt att kunna få berätta för gamla kompisar man ej träffat på länge att jag ska bli pappa. Kul också att träffa Carita där ute och jag hoppas inte folk var alltför jobbiga där i fyllan med henne. Strosade runt där och pratade med folk och vips så var det slut. Ubbe och jag gick längs grusvägen och sjöng Robbie Williams minns jag nu :) Sen började den jobbiga jakten på taxi men till slut fick vi tag i en stortaxi så att man kom hem.

Tack också till Wanke för ännu en rolig midsommardag! Eftersom du ville ha lite besked tidigare från folk om de skulle närvara eller ej kan jag meddela att jag inte blir med nästa år eftersom jag förhoppningsvis har fullt upp med sagoläsning den kvällen *ler*

2 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

:)Tackar olsson ! men tror du kommer att både hinna säga ja å nej ett par gånger innan det e midsommadag igen ;) Ja det är ju så jävla kul både före å ute i hammarby så det finns inte, känns som man e där en kvart :)
Å lekar vart det ju för oss 8 som var hyfsat i tid,å utklassningen var ju TOTAL ,klasskillnad som om det vore Barca som mötte storvik !!
Att hoforsarna skulle va dålig, det förstod man ju ;)

Men nästa år känns det som det räcker med samling kl 18 :) P.s olsson ska jag tvätta dina brallor ? d.s :) FÖÖRLÅT från mr träben :) !!!

Anonym sa...

Nädå byxorna överlevde den gamla SIF-spelaren Super-Mac-skott :)

Ja det är fantastiskt vad roligt man kan ha ståendes på en grusväg och bara prata med folk :)