Nya tider

Igår fick jag ett sms av Henke från Sth om att han ska bli sambo och har köpt en stor lägenhet i grannhuset i Årsta där det tidigare låg en liten turk-butik. Tydligen har de gjort om butiken till en stor lägenhet med uteplats. En epok går i graven när Henkes tvåa i Årsta försvinner för den lägenheten har tidigare känts som mitt andra hem *snyft* ;)

Kommer inte att sakna att sova skavfötters med Nisse i Henkes soffa eller att förlora kortspelet på Söndagen och få ta monsterdisken efter en tvådagars på Golden men många andra härliga minnen har vi därifrån. Alla festerna förstås men även RISK-kvällar, Bodares grymma frågesporter, femkamper mm. Kul att det dök upp en nybyggd lägenhet i samma område eftersom det är väldigt bra läge där i Årsta med närheten till Gullmarsplan, Årstaparken, tennisbanan och goda pizzor :) Hoppas det är bra skyltat till nya lyan så att man slipper hamna i fel trappuppgång när man kommer hem efter Golden Hits :) (Nisse, Ubbe och Lillsvedarna vet vad jag menar)

Efter att vi gick ut från Lillsved (Idrottsfolkhögskola) 1998 så har vi varit ett järngäng på 5 personer som haft många träffar och hållt kontakten bra. Nu har alla blivit sambos och Johan/Jonny har även fått barn så det blir helt förståeligt mycket sämre med både träffar och telesamtal tyvärr. Jag hoppas ändå vi kan få till någon träff under Juli/Augusti i antingen Sth eller kanske här i Sandviken nu när vi har lite sovplatser i radhuset ;)

6 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Vi: "Kom ner och öppna nu Henke"
Henke:"Men va fan jag har ju varit ner"
Vi:"Nu är du full Henke"

Vi tar oss in i trapphuset. Och bankar på fel dörr. Människorna som bor där har nog fortfarande mardrömmar om oss. Shit vad pinsamt det var.
Hahaha!

Anonym sa...

Ja för att göra en lång historia kort så var det ungefär så :) Fan vad roligt det var när du tusen gånger sa - Henke du är full o går i sömnen vi står här nere ju!!! :)

Han var arg på mitt dåliga lokalsinne den gången vår vän Henke *ler*

kan fortfarande inte smälta att vi inte såg att det var en annan färg på hiss, väggar och stod ett utländskt namn på dörren istället för H Larsson ha ha...

Anonym sa...

Hahahaha, ja vilken kväll!!

Den där händelsen får nog plats på topp-tio på roliga händelser i samband med våra träffar.

En annan rolig sak är väl när Bullen får låna Henkes extranyckel för att åka hem och sova på natten. Väl framme efter en dyr taxiresa så har han glömt att han har nyckeln och somnar ute i kylan.. hahaha!

Andra grejer på topp-tio är väl "Granliden-rushen", då det slogs två individuella världsrekord inom loppet av tio sekunder..

...när ni kidnappade undertecknad och man fick ha ögonbindel o hörselkåpor i två timmar. När de till slut blev avtagna satt man ensam i en mörk hytt tillsammans med 7 helt okända brudar. Snacka om paff...

...de där är nog på plats 7-10, övriga får du referera M.Olsson, jag lämnar det till en riktig skribent.. ;-)

Anonym sa...

eller när Bullen en annan gång också åker hem tidigare från krogen och glömmer bort att Henke lämnat dörren öppen och sover i trappuppgången

Jack71 sa...

Ja du Bodare det finns mycket roliga minnen från Kusens lägenhet och våra sth-träffar. Kryssningen var ju som sagt en höjdare och en annan höjdare i samband med det var att du gjorde uppdraget som bestod i att gå in på Seven Eleven och säga - Ursäkta jag är så djävla kåt och har inga pengar kan jag få köpa kodisar på krita :)

O vad paff du blev när de gav dig såna eftersom vi hade fixat i förhand :) En grym minutsiös av framförallt Jonny den gången...

Eran springtävling till Granliden och en viss Rondellhändelse i Stockholms okända delar av stan är nog de två gånger i livet jag varit riktigt arg ;)

Jack71 sa...

Måste också få tillägga att din berättelse om när en hungrig överförfriskad Henke La utanför Golden Hits tog en tugga av Robban Nordmarks korv tillhör topplistan :)

Vi pratar mer v.28 om sånt ifall du dyker upp då!