Fotbollssurr

Torres på G till Liverpool!
Ja det är väl ännu inte helt klart men mycket tyder ju på att Liverpool kommer värva Fernande Torres från Atletico Madrid för runt 300-350 miljoner vilket enligt mig är ett väl högt pris! Fast även om Torres inte riktigt är den där ultimata målskytten och tyvärr inte varit så bra det senaste året så är han ändå en snabb teknisk spelare som bara är 23 år. Med tanke på att det inte finns så mycket att hämta på spelarmarknaden snart så hoppas jag därmed att Liverpool värvar Torres även om jag tycker priset är för högt och att det är trist att Garcia verkar gå motsatt väg för småpengar. Hoppas nu bara att amerikanska ägarna Hicks/Gillett kan skaka fram lite mer pengar till en vänstermittfältare.

Skvaller
Hmm ännu en allsvensk afrikansk spelare är tyvärr häktad för misshandel av sin flickvän och det ska inte vara första gången heller verkar det som. Helt klart har de en annan kvinnosyn än oss svenskar men därmed inte sagt att svenska killar inte gör såna här vidriga saker heller! Lite extra trist för oss som håller på GIF är det ju att ****** har Strömvallen som sin arbetsplats. Vet att Arbetarbladet redan skrivit ut namn mm men eftersom andra medier inte går ut med namn så gör väl inte jag det heller då.

3 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

ROBINHO!!!!
har precis sett brasilien -chile
och efter att en hel säsong sågat robinho i real -tröjan, så var han nu helt fantastisk och antagligen sådär bra som real tänkt att han skulle bli när dom köpte honom hoppas det lossnar för honom där också

Jack71 sa...

*suck* jag hade ju glömt matchen men såg lite på slutet och då såg han vass ut Robinho.

liebig sa...

DET ÄR JU HELT UNDERBART!!!!