Per Gessle

De senaste somrarna har ju Högbo Bruk anordnat en stor konsert varje sommar och i år var det Per Gessle vilket förstås var ett bra val. Jag och Tina bjöd hem lite folk före konserten för att ha en liten inflyttningsfest men tyvärr var det många av våra kompisar som var bortresta eller upptagna av annat men det kan ju inte hjälpas.

Vi blev alla fall ett gäng på 10 personer som käkade lite kyckling/pastasallad och förfestade på vår altan. Innan vi åkte till Högbo hann vi ju också med lite Guitarr Hero och Singstar som vanligt. När vi kom upp till Högbo var det ju massor med folk utanför som hade picknick på filtar och många gamla bekanta så jag kände lite att det hade varit roligt att suttit lite längre där uppe också men men.

När det gäller själva konserten så tycker jag Gessle var väldigt bra. Tyvärr var det inte fler än ca 3000 betalande vilket ju är både lite trist och märkligt. Tycker att det borde komma mer folk från Gävle en sån här gång med tanke på hur galna alla var under Gyllene Tider-sommaren för 3 år sen. Den här konserten är ju egentligen bättre eftersom han dels kör många GT-låtar men även spelar kanonlåtar från "Mazarin" och nya skivan.

Efter att det varit ganska fint väder hela dagen så kom ju förstås regnet mitt i konserten så vi stod under tak andra halvan och såg inte lika bra men det var helt ok och förutom "Sommartider" som jag spyr på var det nästan bara kanonlåtar.

Under konserten såg jag väldigt många gamla bekanta som man inte sett på många år och det var lite roligt att se hur många som tisslade och tasslade när de såg Tina med magen :) Många kom ju fram och lyckoönskade också förstås vilket var roligt. Det är ju alltid mycket fylla på konserterna uppe i Högbo så jag kände också att man var lite ororlig för att nån fyllskalle skulle komma och vingla in i Tinas mage :) Man börjar alltså redan bli en överbeskyddande pappa :)

Efter konserten drog de andra på Kharma men jag och Tina åkte hemåt för vi var båda trötta och hade ingen lust heller. Det var tydligen knappt nå folk där så vi missade tydligen ingenting heller.



4 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Ni verkade ha haft kul iallafall! Synd att det började regna bara, men men!

Ja ni har tur ni som varit i Thailand tidigare i år, iofs åker vi till sydligare breddgrader mot höst/vintern men det är DÅ det! Man får antingen fuska i solarium snart eller vara blekfis sommaren ut ;)

Ha det så mysigt i Malung, och jag håller tummarna att ni får hyffsat väder iaf!!

Anonym sa...

Ser ut som när du höll ditt tacktal efter Bosökampen!!! ;)

Anonym sa...

Kan du inte träna in ett annat sätt att hålla micken på Matte...? Lite pornovarning där...

Anonym sa...

På det ökända Bosötalet höll jag väl micken och flaskan mot axeln har jag fått det berättat :)