Semester

Då har man äntligen semester och nu när man får sova ut så utnyttjade jag det genom att kliva upp kl 5 imorse *suck* Fast så länge jag inte blir trött på dagarna så är det väl ok. Min första semesterkväll inledde vi med en grillning igår när "Palle" och Sandra kom förbi. Lämpligt nog sprack det upp och blev lite sol till och med.

Ungefär så här ser semesterplanerna ut för oss:

V.28
Bodare kommer på besök Ons-Fre och vi inleder aktiviteterna idag med en tennisdubbel när Bodare och jag möter Nisse/Nana. Typ Lillsved mot Badhusgymmarna! :) Sen ikväll blir det lite Buzz frågesport och kanske lyssna lite på Lundell när även Persson dyker förbi. Om vädret tillåter så blir det lite mer tennis imorgon och sen ska vi väl bara umgås lite. Synd att Henke, Pelle och Jonny är upptagna av annat men det ska bli väldigt roligt att umgås lite med Iggesundsmannen!

På Lördag spelar ju Per Gessle i Högbo och då tänkte jag och Tina ha en liten förfest/träff här hemma hos oss. Vi får se vilka som kommer men det blir kanske lite kubb och Singstar eller nåt vi får se.

V.29
Den här veckan ska vi upp till vår stuga i Malung Tis-Tor. Mamma är ju där och även broder med familj. Det är även den omtalade dansbandsveckan så vi får se om vi tar en svängom i "parken" eller bara blir hemma i stugan och tar det lugnt :) På Fredagen den veckan har vi ultraljudet som förstås kommer bli jättespännande. På Lördagen den 21 Juli har Nisse sin efterlängtade 40-årsfest i Årsunda. Det ska bli väldigt roligt att samlas ca 30-40 ur kompisgänget.

V.30
I början av veckan ska vi till barnmorskan en sväng för en liten koll. Sen har vi planer på att åka till Stockholm och bo i Johan och Annas radhus i Nackatrakten eftersom de ska till Piteå. Den veckan är även brorsan och Anna i skärgården med nya båten så det vore ju perfekt att sammanstråla där någonstans i skärgården. Förutom att vara lite i skärgården blir det väl lite shopping i stan och mest bara ha det lugnt och skönt. Förhoppningsvis finns Henke, Pelle eller Jocke i stan så man kan träffa någon av den när jag ändå är där.

V.31
Sista veckan blir vi nog bara hemma och har inget särskilt planerat vilket känns skönt. Vi har ju en hel del att fixa med här hemma om vi vill också så. Hoppas på kanonväder och kanske kunna hänga på strandbaden och kunna spela lite beach :)

1 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Ni verkar ha planerat semestern bra iallafall! Om man ändå kunde få bo gratis sådär i Stockholmstrakten då! Fusk! :)