Nisses fest



Brännboll
Tänkte skriva lite om Nisses trevliga 40-årsfest i Lördags då. Vi träffades vid 14-tiden för lite brännboll vid strandbaden och äntligen äntligen var det fint väder dessutom. Lite mingel och sen valde vi lag och körde igång. Tina fick agera domare vilket inte var det lättaste så hon fick fullt upp hon :)

Efter en jämn kamp så vann mitt lag med ca 10 poäng. Patrik E blev den som gjorde mest varvningar och Roffe tog nog mest lyror har jag för mig. Däremot blev vi lite besvikna på Perra som för övrigt valdes först i brännbollsdraften ;) För övrigt finns det nog inget som ger så mycket träningsverk som brännboll märkligt nog. Det kan jag intyga så här två dagar efter när man knappt tar sig ner för trappen eller får på sig strumporna.

Present/Mingel
Efter att folk duschat och gjort sig klara så träffades vi hos Nisse o Susanne igen vid 17-tiden för lite mingel med bål mm. Nisse fick öppna sina presenter direkt och fick en högtryckstvätt av oss och två presentkort.

Tipsrunda
Innan alla kom till Nisse gick jag och Anders E ut i skogen och satt upp en tipsrunda som vi satt ihop. Den handlade förstås om födelsedagsgubben och vi delade in folk i fem olika lag förutom oss två och Perra eftersom vi tre hade satt ihop de flesta frågorna. Laget med Patrik E och Ubbe i laget vann inte helt oväntat tävlingen. Det roliga var att det enda fel det laget hade var en bildfråga där Nisse försöker få liv i Ubbe på en efterfest och jag frågade vem den sovande personen var. Senare på kvällen fick Nisse vara med och rätta svaren och berätta sin version om de olika frågorna och svaren :)

Mat
Medan alla gick tipsrundan jobbade Nisse, Anders och Perra febrilt med grillarna så att maten var klar när alla gått tipsrundan. Patrik E som den mästerkock han är hade ju fixat fiskspett, oxfile, kyckling och potatisgratäng. Till maten bjöds det på vin eller öl och det var otroligt gott.

Musiktävling
Efter maten hade Vickis och Susanne fixat en musiktävling där vi tävlade killarna mot tjejerna. Det var bara schlagers och där märkte man att mina kvällar på Golden Hits med sth-grabbarna gav resultat. Det blev lite tjafs om reglerna men meningen var väl att man så fort man kände igen den instrumentala låten skulle ställa sig upp och vara Tyst!!! tills domarna gav en tillåtelse att sjunga refrängen trots att den instrumentala låten just då inte var på refrängen? hmmm :) Stackars Susanne och Vickis som fick tjabbla med alla oss fulla drygskallar om detta.

Hur som helst så hade jag ingen lust att ställa mig upp i början trots att jag kunde låtarna så jag viskade hellre till Anders E och Perra där framförallt den förstnämnda mer än gärna ställde sig upp som vi alla vet ;) Fast sen struntade jag i det och istället fick man skämma ut sig ganska ofta med min ljuvliga sångröst. Jonny som var nykter kunde också en hel del låtar men viskade till mig som fick utföra sångerna. Perra är ju också en duktig "känna igen låtar kille" som bidrog och till slut vann vi killar med 2 poäng till tjejernas stora besvikelse :) Ubbe, Patrik och några fler klagade högljutt över att det bara var schlagers för de ville ju ha lite mer rock och sånt men jag tyckte det var rätt kul.

Festen
Efter lite fika och efterrätt så började riktiga festen och många hamnade framför Nisses stora LCD där det var dags för Singstar. Folk slogs nästan om att få sjunga ett tag i början men sen lugnade det ner sig :) Senare på kvällen blev det lite mer disco på altanen där framförallt Pelle Alvin och Perra var väldigt flitiga dansare med sina härliga 80-tals discosteg. Medans vi andra öste på dansgolvet satt Tina mest inne och spelade Guitar Hero senare på natten. Hon fick sällskap av Anders E som toksov i soffan från kl 01 eller nåt. Den grabben har ju alltid 100 projekt som han grejar med så jag förstår verkligen att han blir trött en sån här kväll :) Vi åkte hemåt vid halv tre-tiden och skjutsade hem Roffe o Khing också. Snällt av min gravida trötte flickvän att hon orkade vänta på mig så länge så att jag fick åka bil hem det uppskattade jag.

En helt suverän fest var det och så roligt att få umgås med många av mina allra bästa kompisar en hel kväll så här. Stort tack till er Nisse och Susanne!!!

5 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Det var en kanon fest! Verkligen trevligt. Synd att nån måste fylla år för att vi ska dra ihop tillställningar som denna. :)

Anonym sa...

haha vilken kväll! Ändå verkade du inte helt på lyran när du kom hem, snälla syster som väntade på dig också, kärlek det! :D

Anonym sa...

Ja det var verkligen en lyckad fest med god mat och trevligt folk.. :-)

Anonym sa...

Jag får passa på att tacka alla för en lyckad fest, det är ju gästerna som gör festen så jag tycker ni bjöd till otroligt bra. Tack även för presenterna, kommer väl till användning nu när man är husägare.

Anonym sa...

En riktig härlig fest, bara att instämma med tidigare inlägg.

Tack Nisse för en välordnad och trevlig afton.