Hemmabio

I Torsdags köpte vi ett högtalarpaket för att få lite hemmabio hemma i radhuset. Både Nisse och Perra har ju det här paketet Logitech Z-5500 som egentligen är avsedda för datorhögtalare men funkar grymt bra som "riktiga" hemmabiohögtalare vid tv:n också förstås.

Som vanligt lite strul då jag fick fel kablar från Onoff men efter massa timmars forumläsande och tips från kunniga fackhandlare så löste allt sig. Kunde ingenting om ljudkablar och kontakter men nu har jag rätt bra koll efter allt strul :) Nu börjar det bli roligt att sitta framför LCD:n och se hd-filmer med kanonljud eller lyssna på Robbie Williams/Uffe Lundell dvd:n med mera. Nästa tekniska och (sista?)projekt för ett tag är väl att skaffa Canal Digital eller Boxer men väntar lite med det svåra beslutet :)

2 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Mamma och pappa har det där systemet till datorn och tv:n som de har i samma rum i sovrummet och det är ett sjuhelvetes bra ljud i det!!! Kanske man borde uppgradera lite själv...blir ju lite sugen..

Men iofs är man (iaf jag) lite tam vad gäller att vrida på volymen som man egentligen önskar när man glor på film eller lyssnar på musik när man bor i lägnehet omgärdad av gamlingar till höger å vänster =)

Alexander sa...

Har också fingrat på det där. Ska vara grymt prisvärt om jag förstått det hela rätt. Men har ju funnits ett tag nu så det borde ju komma nått nytt?
Fast finns ju några värre varianter på minhemmabio.com :-) Där kan man snacka om entusiaster.