Trist VM

Kikade på Sverige-Finland och det var verkligen en supertrist match där Sverige spelade klokt och taktiskt men oj vad profillöst detta Tre Kronor känns! Något måste göras åt upplägget i hockey-VM. Det håller inte att de bästa lagen får spela 6-7 matcher där det många gånger inte gäller något för att sen riskera att VM tar slut efter en enda match (kvarten)

Nu möter Tre Kronor hemmanationen Ryssland ikväll och det som skulle kunna vara en höjdare blir ju säkerligen en lång gäspning där båda lagen helt förståeligt sparar kraft till kvartsfinalerna. Fast de människor som spydde galla över Bengt-Åke i OS 2006 kanske tycker att han ska köra stenhårt med de bästa och göra allt för seger vad vet jag? Magnus Nyström på Expressen är ju en av dessa. Här är hans krönika.

Jag har aldrig hört någon kräva att Tobias Fredriksson ska ta ut sig så han spyr i en kvartsfinal om det inte behövs i sprint med mera med mera....

Tittade lite på Rangers-Buffalo igår kväll och åter igen var det en häpnadsväckande skillnad på tempot jämfört med Sverige-Finland. Micke Nylander tackar tydligen nej ifall han skulle få frågan om att ansluta till VM och det kan jag förstå men samtidigt hade det varit sååå roligt att få se honom i Tre Kronor igen. Han är helt enkelt grym just nu liksom Jagr men Buffalo har fler bra spelare än Rangers. Verkar inte bli nåt VM för Henke Lundqvist heller och kanske är det lika bra att Bengan kör med sitt gäng nu så får det räcka så långt det räcker. Kul att Backlund stängde igen mot Finnarna alla fall och hoppas han kan fortsätta storspela.

0 Kommentarer - Skriv gärna!: