Tung förlust

Jaha då sitter man uppe mitt i natten och diskuterar Liverpools förlust mot Milan på diverse Liverpoolforum. Jag måste säga att det är pinsamt att se hur många dåliga förlorare det finns som vräker ur sig massa idiotiska inlägg på internet! Väldigt många skyller förlusten på domaren och flera tycker det är fördjävligt att man kan spela så dåligt och defensivt som Milan och ändå vinna. Precis som att vårt Liverpool aldrig tagit sådana segrar i stora matcher? *suck*

Liverpool gjorde en ganska bra första halvlek och hade bra koll på läget tills 44:e minuten. Kaka fixar en ganska billig frispark till Milan strax utanför straffområdet men samtidigt kommer Alonso in helt fel i situationen så jag kan inte säga att den är felaktig. Sen skjuter Pirlo frisparken via Inzaghi in i mål. Många Liverpoolfans är rasande och menar att Kaka först filmar och sen framförallt att det är hands på Inzaghi. Jag håller inte med om det även om denna händelse tyvärr avgör matchen.

I andra halvlek skapar Liverpool väldigt lite framåt och tyvärr visar Rafa Benitez ännu en gång upp en passivitet som matchcoach när han inte byter in Crouch förrän i den 79:e minuten. Varför Rafa???????? När äckel-Inzaghi sen kontrar in 2-0 är det förstås kört även om Liverpool reducerar på övertid vilket ger lite hopp. Det hoppet släcks ganska snabbt när domaren väldigt märkligt blåser av matchen 1 minut för tidigt enligt mig??

Hur som helst så handlar fotboll om att utnyttja sina chanser och det gjorde Milan bättre än Liverpool ikväll. Dessutom skapade Liverpool för lite framåt trots lite spelövertag så jag vill inte skylla på domare, berlusconi eller annat som många av mina med-supporters verkar göra utan får gratulera Milan till segern!