Sjödinbråket

Det känns verkligen trist med Tommy Sjödin-bråket i Brynäs. Nu blir det ju förstås ett djävla liv när Fru Sjödin skriver ett snyftbrev till tidningarna och det tjänar nog ingen på. Jag tycker många av dessa människor som river sina medlemskort och säger att de ska bojkotta Brynäs borde lugna sig lite innan man vet vad som verkligen händer. Vissa vill ju att Sjödda ska ta över som klubbdirektör och det grundar de på att han är en duktig hockeyback?? Det låter ju som om Brynäs helt klart borde kunna agerat bättre när det gäller Sjöddas framtid men samtidigt vet vi ingenting om vilka summor det rör sig om eller hur snacket har gått när det gäller Sundlöfs sportchefsjobb som egenligen var Sjödins när han lägger av mm.

Blir så trött på alla människor som tror att tidningarnas rubriker är sanningar. Har man inte lärt sig något om hur massmedia fungerar år 2007? Idag på jobbet kom nån donk och spydde galla för att Brynäs skulle tvinga "Sjödda" sitta i en biljettlucka o sälja biljetter *suck* Helt klart hoppas jag det löser sig så att Tommy Sjödin får avsluta karriären i Brynäs med marknadsmässig lön och att de kan hitta en sportslig roll åt honom i föreningen som känns bra för alla parter.

7 Kommentarer - Skriv gärna!:

Alexander sa...

Skönt att man kan få lite riktig journalistik med väl avvägda synpunkter hos herr olsson :-) Sen att det är lite gott o blandat e ju bara att tacka o ta emot.
Var dock längesen du skrev något om vad Ni åt för godis i soffan :-)

Anonym sa...

Ja du som brukar parta med Sjödda kanske har lite inside Bosse? ;) O vad vi äter i soffan är samma nyttigheter som förr tyvärr :)

Anonym sa...

Håller helt och hållet med dig i din analys. Vi har ingen aning om hur snacket går och naturligtvis vinklar Fru Sjödin det på sitt vis medan Eriksson vinklar det precis tvärtom!
Men en sak är säker: När ”Pucken” går i pension så är jobbet på GD ditt =)

Anonym sa...

nu är det ju inte skitvanligt att fruar går ut i tidningen så jag tror nog det gått väldigt långt innana hon bestämde sig för att skriva det hon skrev....ganska övertygad om att brynäs tagit sjödda för för given och så vidare ..

Jack71 sa...

Jonny/
Ja vi får se imorgon i tidningen om det hänt nåt mer..

Persson/
Ja Brynäs har ju tagit trotjänare eller hemvändare för givna förr om man säger så men trodde de lärt sig något. Fast det kan ju även vara så att Sjödda är bitter över sportchefsjobbet o att familjen Sjödin vill tjäna så mycket som möjligt hans sista år.... Gissningar gissningar...

Grattis till målet i premiären Fredde!!

Anonym sa...

Vadå, jag har inte läst lokalblaskan så jag vet inte vad som sagts om Sjödda. Ska han alltså blivit erbjuden sportchefrollen då han lägger av? Och den har Sundlöf nu? Som ska förlänga hans kontrakt också? Borde ju vara grymt förhandlingsläge för Sjödda...

Jack71 sa...

Sjödda var ju helt klar som Sportchef för ca två år sen men skulle spela klart först och Sundlöf tillträdde som till förordnad... Sen skötte sig Sundlöf bra och Sjödda fortsatte spela o spela o spela o nu ska Brynäs hitta ett annat jobb åt Sjödin vilket inte verkar gå så bra och som du skrev Bodare så är det ju en märklig sits att dessa två herrar nu ska förhandla!!!