Brassar

Brassarna vann träningsmatchen igår inför ett fullt Råsunda och det var ju skönt för den stora publiken att Ronaldinho fick komma in i andra halvlek. Två grymma frisparkar i ribban och lite andra konster hann liraren Ronaldinho med att visa den stora publiken i alla fall.

Ronaldinho är en fantastisk spelare som säkerligen när karriären är över kommer nämnas som en av de allra största. Dessutom är det härligt med en sån stor stjärna som är så ödmjuk och vänlig. Nåt för Zlatan och alla andra fotbollsdivor att ta efter!

Inte så konstigt att Brasilien lockar så mycket folk för det har ju alltid varit något särskilt med Brassarnas landslag. Jag minns ganska väl Fotbolls-VM 1982 i Spanien där Brassarna ofta lekte med motståndarna och spelade fantastisk fotboll med profiler i laget som Junior, Zico, Eder, Socrates och Falcao! Härliga minnen!

3 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Jag säger så här: Först kom Pele´sen Maradona. RONALDINHO ÄR VÅR NÄSTE STORSTJÄRNA!

Anonym sa...

Hatar dessa löjliga omröstningar där massa snorungar ska utse den störste genom tiderna, men bara har hunnit sett fotbollsspelare från senaste 5 åren... typ Henke Larsson Sveriges bäste genom tiderna??? som han vart framröstad till...Kul åxå att Ronaldinho är inne i lika djup formsvacka som vår käre vän Zlatan, med undantag att Dinho fortfarande presterar nåt i.a.f. Han gör ju fortfarande mål på liggande boll...

Anonym sa...

Var för övrigt på Råsunda förra gången Brassarna spela.. nån gång på 80-talet