Arsenal-Onanist

ja så blev jag kallad idag på Liverpoolforumet för att jag argumenterade lite mot en donk där som dömde ut Arsenal totalt :) Han menade att "The Gunners" är mycket sämre än Liverpool och raljerade över hur de inte ens kan vinna mot CSKA Moskva i Champions League! Tycker man dessutom att Arsenal spelade dåligt i den där matchen mot ryssarna i CL så är man antingen blind eller har inte alla hästar hemma. Herregud det var en av de största utspelningar jag sett och de presterade en ljuvlig fotboll stora delar av matchen men hade sjuk otur och gjorde katastrofala avslutningar.

Hur mycket man än gillar sitt lag tycker jag ändå att man måste kunna ge rivaler beröm oavsett om det är hatlag som Chelsea, Man United eller Arsenal men det tycker inte den här killen o en del andra på forumet :) Såg nu ikväll att samme kille tycker att Garcia i Liverpool är en klart bättre spelare än Ronaldinho! Gonatt då.....

2 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Tjena Matte! Blev också kallade det av den lilla tomten. Killen har uppenbart ingen koll och man kan väll skylla på att kärleken till världens bästa lag har kortslutit hans hjärna.

Börjar bli dags att köra igång "vetligan" nu. Kul blogg att läsa.

Jack71 sa...

Ja han är förmodligen inte så gammal heller så ingen mening att spilla någon negativ energi på honom :)

Japp ligan kan nog dra igång när som helst nu! Välj Other ifall du ska kommentera nån mer gång så kan du skriva vem du är också :)