Lite utgifter

Gjorde lite nya inköp i Måndags och har nu äntligen en ny torktumlare hemma. Sen köpte vi en byrå till barnrummet och ytterliggare en stor byrå för oss att ha i hallen uppe. Tina har bra rabatt via jobbet på Onoff så istället för att betala 5600 kr fick vi tumlaren för 4300 kr eller nåt.

Sen hade vi bestämt oss för att börja kika på en ny bil denna vecka och som ett brev på posten så gick min käre Saab förstås sönder. Den bara la av när jag kom till jobbet i Tisdags och jag fick ta den till Saabverkstaden där de brukar ta 1500 kr bara för att ta emot nyckeln. Som tur var så blev det inte så jätteblodigt för felet var tydligen nåt datafel?? som de justerade och det gick på 1200 kr. Såna utgifter får man räkna med när man har bil men det hade ju varit typiskt om det varit något jättefel nu när vi ska sälja den.

Vi som inte skulle köpa några mer teknikgrejer får nog ändra oss lite eftersom brorsans dotter "Lia" ska ha tv:n som vi har i sovrummet. Hade helt glömt bort att det var deras men om någon har en begagnad 28 tummare eller nåt över kan ni ju höra av er. Annars får vi spara lite och sikta in oss på nån billig platt 32-tummare. Tyvärr lär man ju upp över 6000 kr för att få en skaplig men vi klarar ju oss utan ett tag också. Egentligen är det ju bättre bild på "vanlig" tv analogt men sådana finns ju knappt att köpa längre plus att det känns trist att köpa en klump-tv. Vi får se hur det blir...

Apropå utgifter så har vi förstås hur mycket som helst som ska handlas till barnrummet/barnet. Tina har järnkoll på det där och ska dessutom till Ullared i helgen så då lär handlingslistan bli lite kortare gissar jag :)

0 Kommentarer - Skriv gärna!: