Forum

Jag som använder Internet dagligen är ofta ute på olika Forum. Antingen läser man bara inlägg som andra har skrivit inom olika områden eller så är jag med och diskutterar och skriver egna inlägg.

På de flesta forum lär man bli medlem för att skriva och på en del även för att läsa men på de flesta kan man läsa inlägg utan att vara medlem. Just nu är jag mycket ute på datorforum, lundellforumet eller Liverpoolforumet men här nedan tipsar jag om några andra.

http://www.flashback.info/
Ett galet forum där diskutteras inom alla möjliga och omöjliga ämnen :) När kvällstidningar skriver artiklar om någon hemlig kändis som gjort något hittar man oftast infon på Flashback om vem den personen är. Här kan du bli sittande i timtal och läsa i de mest galna ämnestrådar :)

http://www.minhembio.com/forum/
Prisjakts forum där man kan få veta allt när man behöver råd inom framförallt TV, DVD, Data, Mobil mm. Finns även trådar om annat förutom hemelekronik.

http://www.backpacking.se/Discussion/AllBoards.asp?SubMenu=1
Reseforum där man även diskutterar politik, sport, tv-serier, kärlek mm.

http://forum.undertexter.se/
Här hittar man det mesta om nya tv-serier, filmer och teknik för hur man får undertexter fungera, datorproblem, fildelning mm.

http://www.funbeat.se/
Har jag tipsat om tidigare ifall man vill skapa träningsdagbok online. Blir du medlem finns även ett forum där man diskutterar kost väldigt mycket och ger tips på bra recept med mera. Just nu vilar den sidan för mig men snart så...

0 Kommentarer - Skriv gärna!: