Onsdag 14/9

Äntligen är man igång med innebandyn igen och det var roligt men svinjobbigt att köra småmål med gamla Storviksgänget 1,5 timme. Allt är sig likt. Wanke pratar och underhåller oss så att det blir syrebrist i hallen. Fagge springer mer än en kenyan o öser in mål, Siesing står i mål och har benen fulla av skottmärken medans Jompa mest springer och muttrar :)

Sen åkte jag hem och käkade Kyckling, ris o currysås med Tina. När vi åt kollade vi på Vänner som vanligt. Eftersom hon inte sett hela serien så plöjer vi igen säsong 2 nu. Igår var det avsnittet när Julia Roberts gästspelar och lurar Chandler så att han blir kvar på en resturangtoalett endast i hennes trosor :)

Champions League-kväll innebär att tvdosans batterier försämras kraftigt. Igår var det fyra matcher man skulle zappa mellan men jag ägnade mesta delen åt Lyon-Real Madrid och
Man U-Celtic. Gerard Houlliers Lyon imponerade enormt i första halvlek och vilka grymma frisparkar han har Juninho!

Visst är det roligt med digital-tv men för mig som gillar att zappa och i vanliga fall har beslutsångest om allt blir det lite väl mycket med 45 kanaler *ler*

Nu ska jag iväg och hämta Tina i Gävle som har varit på sjukhuset för problem med ena ögat stackaren och sen blir det innebandy på Murgårn!

3 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

försökte länka ett klipp från sidan bubblare .se, men det gick inte,
hur som helst gå in där och kolla klippet "Dahlins dobbar"

Anonym sa...

tyckte förr väldigt illa om gerard houllier
men vet inte om han börjat tänka annorlunda eller anse sig ha ett mycket bättre lag nu ..........
tyvärr jobbade jag och missade real matchen
och vilket förtroende han verkar ha för kim källström han missar aldrig en chans att berömma honom

Jack71 sa...

Ja det var en fin stämpling det där :)

Nä man blir fundersam när man ser Lyon för de spelar ofta en härlig fotboll men han tycker kanske materialet passar mer för offensiv där än i Liverpool?