PSV - Liverpool

PSV Eindhoven - Liverpool FC 0-0

Champions League-kväll igår och matcher på varenda tv-kanal! Jag följde förstås Liverpools bortamatch mot PSV som slutade 0-0 och det var tyvärr ingen särskilt rolig match. Jämn match där PSV hade mer boll medans Liverpool skapade lite mer farliga målchanser.

Benitez som gillar rotationssystem vilade denna match Gerrard, Hyypiä, Alonso, Garcia, Crouch så han hade verkligen en bra avbytarbänk. Bäst i Liverpool var mittbackarna D Agger och Carragher och framåt glimtade både Bellamy och Pennant till stundtals.

D Kuyt gjorde sin första match från start och löper väldigt mycket men får inte ut så mycket. Sissoko som hittills varit bäste spelare i Liverpool gjorde en blek match och slog bort massor av enkla pass.

Efter derbyförlusten senast var det i alla fall skönt att se att Liverpool kunde hålla tätt bakåt men när det gäller offensiv och passningsspel var det ingen höjdare. Godkänd start i CL med en poäng borta dock.

Sämst igår: Lasse Kinch och Micke Andersson som behövde 20 minuter för att någorlunda förstå hur Liverpool formerat sitt lag. Lasse Kinch gå i pension snälla!

3 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Hehe, det var kul när Micke Andersson först i 20e minuten kom på att Zenden inte var anfallare. Sen i 22a minuten kom Lasse Kuk på att Warnock inte var högermittfältare utan vänsterback och att Aurelio var vänsterytter. :)

Jack71 sa...

Ja precis och det värsta var att Lasse Kinky inte ens då i 22 minuten var säker på om Warnock var vänsterback utan han skulle hålla lite koll på "det där" *suck*

Trevlig resa förresten! För ni åker väl till Liverpool snart om jag inte läst fel?

Anonym sa...

Tack! Japp, vi åker nästa onsdag. Har biljetter till Newcastlematchen (på The Kop) men har inte fått till Tottenham än. I värsta fall får man väl försöka att köpa utanför Anfield. 450 kr kostar en biljett i vanliga fall, vill nog inte betala mer än det dubbla så får se om man kan hitta något.