Internettips vecka 39

Tänkte att jag skulle försöka ge några Internettips varje vecka framöver. Sen får vi se om någon av mina enstaka läsare kan ha nytta av något av dem *ler*. Jag vill särskilt uppmärksamma Tina och Linda på att det inte är några tips på sportsajter! ;)

YouTube.com
Måste väl tipsa om den här videosajten ifall nu någon har missat den? Förmodligen den sida på Internet som växt snabbast det senaste året och det är lätt att fastna där i timtals och titta på musikvideos, roliga klipp, tvshower mm. Även om man kan se mängder av videos utan att va registrerad på YouTube kan det vara värt att göra det. När man är registrerad på sidan får man tillgång till det mesta på sajten och kan spara videoklipp i ett eget bibliotek. Är man registrerad kan man dessutom lägga upp egna filmklipp och välja vilka som ska kunna se dessa vilket kommer bli enormt populärt bland alla med digitalvideokameror.

Perra - jag räknar med att få se Nisses ljuvliga karaoke-sång från Bettans fest med mera ;)

Tjuvlyssnat.se
Bloggsidan där de publicerar intressanta, roliga, och galna samtal som folk har hört runtom i Sverige. Populär sida just nu!

Snap.com
Ny söktjänst som ska utmana Google. Här ser man en förhandsvisning av sidorna med den informationen man sökt efter.

Blip.se
Blev utsedd till årets nöjessajt 2006 och här kan man spela massor av spel, göra frågesport mm. Många spel kräver att man registrerat sig på sidan. Kan tipsa mina frågesportkompisar att det finns sport-jeopardy och lite annat men jag har själv inte hunnit testa ännu.

Fotolabo.se
Hos Fotolabo kan du framkalla dina digitalfoton på vanligt sätt men nåt som verkar ha blivit populärt är att skapa en snygg fotobok av dina digitalfoton. Man kan göra en fotobok av senaste semesterresan, från bröllopet eller kanske göra en present till någon som fyller år med bilder från den personens liv.

3 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Va fasen! Inga sportlänkar...?

Anonym sa...

Haha! Klart du får ta med sportlänkar också, kan blunda för dom! ;P

Tjuvlyssnat är ju en helkul sida! Tänk va mycket konstigt o roligt folk får höra egentligen *garvar*

Anonym sa...

Haha.. Tjuvlyssnat var ju superskoj.. :-)