Zlatans återbud

Som man hade befarat så nobbar Zlatan landslaget de kommande matcherna och det verkar inte ha nåt att göra med att han ska bli pappa heller (tyvärr) Personligen tycker jag det är trist men det var ju bara en tidsfråga innan hans jätteego skulle ställa till något sånt här.

Inte blir det bättre av att han har en puckad agent som verkar försvara ett sånt här beslut heller. Nu blir det väl en djävla cirkus som vanligt i media men hoppas Zlatan gör en bra säsong i Inter och kommer tillbaka till landslaget till våren annars vore det trist.

Jag köper helt Lagerbäcks beslut att skicka hem spelarna även om det var hårt. Zlatan höll med om att han gjort fel men den uppblåsta killen kunde inte svälja stoltheten att vara med igen efter det. Hoppas Allbäck/Elmander storspelar i de kommande matcherna nu! De är i alla fall förtjänta av att få starta mot Spanien/Island tycker jag men i framtiden vill man ju självklart se Zlatan i truppen också.

3 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Vad var det vi sa...? Länge sen man hade rätt att dryfta den meningen, men nu stämmer det ju verkligen. Zlatan har inte alla getter hemma. För det första borde han skicka Raiola långt dit pepparn växer. Läste att agenten fick 45 mille i signing bonus från Inter om de fick Zlatan och inte Milan tog honom. Om det stämmer är det helt sjukt.

Nu är ligan uppstartad på www.vetgirig.nu

Första omgången:
Johan-Jonny
Mattias-Pelle
Person-Henrik

/Bodare

Anonym sa...

Zlatan är en idiot!! Vilken jävla nöt den killen är.....

Jack71 sa...

Ja idioten verkar alltså tycka att förbundet ska be honom om ursäkt för att han gjorde fel och blev bestraffad. Mats Olsson, Expressen tycker Lagrell ska åka ned till Zlatan och övertala men det tycker fan inte jag. Det finns gränser för hur mycket man ska krypa för en stor Ego-idiot!