Max växer

I Fredags var vi på BMC med Max för vägning igen. Denna gång visade vågen på 4 540 g och han var 56 cm lång, så han växer bra vår lille grabb. Inte så konstigt med tanke på att han typ vill äta från Tinas bröst dygnet runt.

Vi har haft lite besök här i helgen också. Först var Perra och Karin här med sina barn igår och idag kom Tinas kompis Malin hit med sin familj. Tack för alla fina presenter till vår gosse! Båda familjerna hade ju två små gossar i ettårsåldern, Joel och Hugo. Djäklar vad jag tyckte de var stora! När Perra bytte blöja på Joel här hemma såg det ut som en tonåring låg på skötbädden jämfört med vår Max.

Här hemma går det mesta bra med Max förutom att han inte gärna vill sova lika bra på nätterna som på dagarna. Dessutom är han ju väldigt tutt-galen vilket blir lite jobbigt för Tina och vi försöker nu att få honom att snutta på en napp istället men det går sådär.

Efter ännu en natt med lite sömn vankade jag runt med honom flera timmar innan han äntligen somnade vid sjutiden imorse. Då kan jag ärligt säga att tankar på att skaffa ett syskon till Max kändes långt borta :) Hur som helst så är det märkligt för när han väl sover 3 timmar vill man nästan väcka honom för man längtar efter att gosa lite :) Snart är det natt igen och Tina och jag håller tummarna för en bra natt!

0 Kommentarer - Skriv gärna!: