Kom igen Sverige

Efter tre väldigt stressiga jobbdagar ska det bli härligt med en lugn skön hysteriskt spännande tv-kväll! Först blir det lite Buzz-spelande när Sandra och Palle kommer förbi och dessutom ska vi dricka lite glögg och äta Tinas nybakade lussebullar mmmm.

Sen är det ju matchen med stort M!!! Sverige möter ju Lettland i den sista avgörande EM-kvalmatchen och skulle landslaget misslyckas med att gå till EM-slutspelet med det läget man har och har haft så är det ju förstås fiasko! Jag hoppas verkligen Sverige kan avgöra matchen någorlunda tidigt. Jag skulle gärna se både Källström och Svensson på det centrala mittfältet en sån här match med tanke på att det faktiskt är Lettland på hemmaplan man möter. Dessutom känns det rätt självklart med Allbäck bredvid Zlatan även om man också hade kunnat tänkt sig en 4-5-1 uppställning. Vi får se hur det blir och det viktigaste är ju att de som spelar gör sitt jobb och ser till att Sverige tar sig till EM-slutspelet nästa sommar!

4 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Pfffttt!!! Såja då var det klart! Fram med lederhosen o stora ölsejdlar. Äntligen fick vi se både Svensson och Källström centralt, och Källström var precis lika överladdad och överambitiös som bara han kan vara. Tror han hade 2 offensiva passningar till rätt adress i första och det var inte många enkla säkra pass heller för den delen. Tur att han spelade upp sig lite i andra i.a.f. Svensson grym som def mittis dock. Men det största problemet vi har nu och ett tag framöver verkar det som, Vi har inte en enda back som kan styra och klara av uppspel (om vi räknar bort tjong bollarna i luften) på mittfält och forwards. Motståndarna behöver inte lägga ner mycket energi på att jaga och pressa våra backar för att det ska panikslå bort bollen eller lägga hem bollen till Isak som i sin tur får rensa bort den..
Till sist så är det bara hålla med att det känns som korpen med Strömblad, Hysen och gnällBosse jämfört med Canal+/9:an gänget.

Anonym sa...

Klockrent Pelle! Håller med precis allt du skriver. Är du en klonad Bodare??

Men oj va skönt med EM i sommar. Ska bli kul att läsa tidningarna imorgon och spekulera på grupper mm.

Och som krydda på moset så är England 5 minuter från ett fiasko i skrivande stund. Skön revansch för Svennis om det slutar 2-3.

Jack71 sa...

Ja jag håller väl med Pelle en hel del jag också. Sen lär jag väl säga att jag tycker lite synd om Kennedy som fick värma upp hela matchen men ändå inte ersätta en usel "chippen". Fast skitsamma en sån här dag när Sverige tagit sig till ännu ett stort EM-slutspel!!!

Zlatan var ju väldigt bra och hoppas Ljungberg hittar formen till sommaren så Zlatan har nån att göra sina läckra assist till.

Oj Oj vilken match det var med England och vilken bra match Croatien gjorde! Adjöss McLaren!!

Anonym sa...

såg andra halvlek hos roffe av england alltså, vilket bra lag kroatien har och backarna kan suga ner bollen på bröstet eller vända bort en gubbe ...
ett kungarike för bollskickliga backar !