mer Fotbollsgala

Tänkte göra ett litet tillägg om fotbollsgalan även om mina sportintresserade kompisar inte verkar tycka ämnet är särskilt intressant. Jag måste få tipsa om Henke Rydströms blogg där han skriver träffsäkert om fotbollsgalan och Bengt Anderssons fylla med mera.

Sen har ni säkert läst om den kände sportjournalisten som blev utslängd från Brolinkrogen Undici där fotbollsfolket festade efter galan. Tänk om hycklande Aftonbladet kunde göra en skandalhelsida om det istället men icke! Roligt att den dryge personen ifråga skriver väldigt lite om galan i sin blogg också.

Tillägg:
Här är filmklippet där Bengt Andersson blir intervjuad >>
Här är filmklippet där Glenn avslöjar att Tobbe är klar >>

7 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Är det Robbie Lauler du menar? Hahaha är det inte lite Tom Hjelte varning på honom??

Anonym sa...

Ja det verkar vara en törstig avundsjuk faaan det! Konstigt att en sån får fortsätta blogga o ibland skriva i sportludret.

Anonym sa...

man får ju inte nämna folk vid namn hur som helst men folk från iggesund brukar ha rätt i det mesta :)

Anonym sa...

Sportintresserad är jag, men fotbollsgalan ingår ej i den genren. Slutade kolla på den galan för länge sen eftersom man oftast får sitta med "skämskudden" över ansiktet på intervjuer och uppträdande. Slår på tvn vid 21.45 för att se vem som guldbollen dock.

Anonym sa...

Samma här. Kollade på nätet vem som vann. Det kryper i hela kroppen då de ska tacka tränarna och familjen. Och sen prisutdelarna dessutom. Hua, va pinsamt det blir.. Samma gäller diverse lekprogram där sportstjärnor ska vara med. Likt Time Out som är skitkul egentligen, men när Hanna Marklund och Jens Byggmark ska sitt och vara rolig bredvid Robert Gustafsson då spricker rodnaden fram på kinderna..

Anonym sa...

Ja ni hudikboys har ju rätt i mycket av det ni skriver men jag tyckte bara ni hade varit lite tysta ett tag :)

Håller med om att skämströjan åker upp rätt ofta men jag kan ändå inte låta bli att titta jag.

I TimeOut borde det enbart få vara gäster som kan bidra med något som Björn Hellberg, Adam Alsing om de nu måste ha en ytterliggare känd gäst.

Anonym sa...

måste säga att hanna marklund var otroligt vacker på galan
värd att titta på bara för henne