Till Arlanda

Vid sjutiden denna Lördagkväll fick Tina ett samtal från syster Linda som precis anlänt till Arland från hennes och Jerkers Thailandsresa. De hade missat tåget hem till Avesta och det var det sista som gick. Tina och jag tog bilen och åkte iväg. Som tur var hade J och L hämtning i Gävle så vi inte behövde åka till Avesta vilket hade varit lite drygt. Självklart ville jag inte missa Spanienmatchen och dessutom var det jobbigt att köra i mörker och dimma.

Tack gode gu..vägverket för den nya vägen vilket gjorde Arlanda-resan mycket smidigare. Det gick ganska fort även om jag inte vågade blåsa på alltför mycket pga dimma, halka och viktiga medpassagerare i bilen. Vi kom hem 21:45 vilket ju var perfekt och skönt att det ordnade sig för Linda och Jerker också! Inte roligt att efter en sån lång flygning från Thailand sen missa tåget och få massa strul.

Nu vet man alla fall till kommande resor att det tar ca 1:10 till Arlanda med bil om man gasar på lite mer än tillåtet.

2 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Vilka änglar ni är! Tack så hemskt mycket för skjuts igår, det tog sin lilla tid o komma hem med nästa skjuts dock - de hade ju inte direkt bra däck *s*

Jack71 sa...

Ja skönt att höra att ni kom hem för det var ju lite halt och olyckligt att de hade sommardäck. Hoppas ni får en lugn skön Söndag hemma och att Jerker orkar med jobbet imorrn stackaren!