Sverige till EM

Efter en bra inledning av Sverige så spelade man ganska dåligt andra delen av första halvlek. I andra halvlek kändes spelet mycket stabilare då t ex både Ljungberg och Källström efter en dålig första halvlek spelade upp sig en hel del. Bäst i Sverige var ju Zlatan som man verkligen unnar att få göra ett mål snart så han slipper medias tjat om måltorkan. A Svensson känns spännande som den defensiva mittfältaren men sen får vi se mot lite bättre motstånd hur han skulle klara av den rollen då. Bra match också av Erik Edman offensivt men i övrigt inte så många utropstecken denna match.

Stort grattis till Lasse Lagerbäck och gänget som nu tagit Sverige till det femte raka stora mästerskapet vilket förstås är otroligt bra. Landslagsåret har väl ändå inte varit strålande och vi får hoppas några fler spelare än de vanliga givna kan utvecklas/hitta formen under våren så att det finns lite fler spännande alternativ när EM börjar.

Ett stort problem är ju vår backlinje som inte alls klarar av att bli pressade då det oftast slutar med långboll eller misslyckade passningar där man ställer nästa gubbe i tidsnöd. Nu längtar man redan till sommaren och kanske kan media vara lite lugnare med guldsnacket till detta mästerskap om jag får be!

0 Kommentarer - Skriv gärna!: