Är det över nu?

Jaha då fick Peter Forsberg avbryta träningslägret med Tre Kronor efter att ännu en gång fått problem med sina fötter. Även om det förstås bara är idrott blev jag väldigt ledsen över att läsa den här nyheten. Man hade ju sett fram emot hans comeback nåt så enormt men nu är ju risken stor att det är slutspelat för den störste hockeyspelaren vi någonsin kommer att ha haft. Det finns väl ingen som inte förstår Foppa om han väljer att lägga av men jag hoppas att nån läkare på nåt mirakulöst sätt kan få ordning på fotdjäveln.

På vissa låter det som om Foppa varit näst intill oduglig de senaste åren när han väl spelat men så är inte riktigt fallet även om han förstås varit väldigt hämmad av att ej ha kunnat åka skridskor riktigt. Därför är det ju ändå mer imponerande hur han t ex kunde göra en poäng per match i snitt hos Philadelfia.

Peter Forsberg är ju den mest självkritiske idrottsmannen som finns och ber tydligen svenska folket om ursäkt och vill inte skämma ut sig mer men självklart är det ingen som klandrar honom utan vi lider ju bara med honom!

0 Kommentarer - Skriv gärna!: