Storseger för Liverpool

I kvällens enormt viktiga Champions League-match vann alltså Liverpool hemma på Anfield med hela 8-0!!! Ett rekord i sig och vilken skön känsla att se matchen nu när spelet haltat betänkligt under flera matcher. Det måste sägas att Besiktas var bedrövliga men jag väljer att glädjas åt Liverpools fina passningsspel och hur man för en gångs skull fortsatte tokanfalla trots att matchen redan var avgjord.

Jag har länge kritiserat Benitez för att Crouch bör få mer speltid och idag fick han äntligen chansen och tog den rejält. Enligt folk på LFC-forumet kan han bara spela när vi har inläggsmittfältare med i laget men där håller jag inte med och i kvällens match visade han sin fina förstatouch med fötterna och att han är en grym target. Beröm också till Voronin, Gerrard och Benayoun som samtliga var väldigt kreativa. I defensiven var giganten Mascherano som vanligt fantastisk. Det finns inte många bättre bollvinnare än honom i världen just nu.

Hoppas detta ger stort självförtroende till Liverpool nu när man har flera måste-vinna-matcher framöver!

Till sist: Glenn Hysen är värdelös som bisittare det vet vi men jag blir lika förundrad varje gång han får kommentera sitt favoritlag Liverpool och visar sig så okunnig om spelarna! Eftersom han alltid får kommentera Liverpool och dessutom håller på dem så är det väl djävligt märkligt om han inte kollar på matcherna på Canal + på helgerna eller läser på lite innan??? Man tycker ju när den gode Glenn inte har förmågan att berätta intressanta saker som bisittare kunde han åtminstone vara påläst men icke.

5 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Ja när fan gjorde Pool 8 mål senast... Härligt!!
Glenn är Glenn och där blir man aldrig positivt överraskad....samma gamla snicksnack jämt...
Synd att man missade matchen pga jobbet bara....grrrr...

Anonym sa...

såg inte matchen då jag jobbar eftermiddag den här veckan
men 2 saker är sig lika 365 dagr om året, Mascherano är fantastisk och glenn hysen är oduglig bisittare....

Anonym sa...

Härligt med 8 kassar, verkligen. Men vad håller Turkarna på med? Bedrövliga. Sådär får man inte uppträda, någonsin!

Anonym sa...

Kanske skulle ersätta Glenn med Moses Nsubuga....

Anonym sa...

För övrigt tycker jag det är lite märkligt att Sebastian Larsson inte blev med i truppen med tanke på att Alex ej är med och alla andra mittfältsskador. Fast Lagerbäck bedömde väl att Prica är viktigare trots att vi redan har Zlatan, Elmander, Allbäck och Rosenberg...

Njuter fortfarande av segern igår hur urusla Turkarna än var. Den glöden och passningsspel som Liverpool visade upp igår var det länge sen man såg. Samma startelva nästa match tack förutom att Riise kan få bytas ut mot Babel/Kewell