Pinsamt Dida

Hade tänkt sparat detta till Söndagskrönikan men kan icke hålla mig...

Många rasar idag mot Celticsupportern som rusade in på planen i CL-matchen mot Milan. Visst är det beklagligt men min ilska handlar istället om Milans målvakt Dida!!! Nu djävlar får förbundet gå in och bestraffa honom för nu får det vara nog med de patetiska fotbollsspelarna som beter sig som treåringar. Det är inte första gången Dida filmar och det här var verkligen Rivaldoklass. Att bli utburen på bår med kylpåse för den där grejen är ju bara för mycket. Se filmen nedan!

Det värsta är att fler och fler accepterar filmandet inom fotbollen. I Viasat-studion pratade de nästan bara om supportern utan att fördöma Didas fusk mm. Själv kommer jag aldrig kunna acceptera sånt här beteende och hoppas förbundet agerar rejält mot Dida nu men jag tvivlar.

5 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Stäng av den jäveln i tre månader!

Anonym sa...

Detta ämne har vi diskuterat många gånger vi grabbar när vi suttit och kollat på fotboll. Och jag kan inget annat än att hålla med dig Olsson. Som du säger är det riktiga barnfasoner att filma på det där viset...Att Milan heller inte ska lämna in en protest är väl dels för att dom inte vill att Dida's filmning ska tas upp nå mer...vem vet?

Ett riktigt krafttag mot alla dessa filmningar är ett måste...fattar inte att dom högsta hönsen inte gör nåt åt saken...

Anonym sa...

Lika lðngt straff som supporten fick borde Dida ha!!!

Anonym sa...

Undrar vad han tänker medans han blir utburen? "Hoppas det såg realistiskt ut nu.... Det kan ju finnas kameror på arenan"

Anonym sa...

Ja skönt att vi är överrens och precis som Perra skriver måste han ju inse vilken idiot han är när han ligger med kylpåsen på båren *suck*