Seriepremiär

Även i år spelar jag innebandy med Sandviken IBK som är en sammanslagning av Stensätra/SIBS. De senaste träningarna och matcherna har varit oroväckande då åt helvete för många i laget saknar djävlar anama anser jag. Det är också för många i laget som inte kan ta en knuff eller smäll på träningarna utan att börja gnälla. Där kan man snacka om skillnad mot för hur det var att träna med gamla Storviksgänget.

Nu är inte allt skit för det är många trevliga killar i laget och när alla 5-6 nyckelspelare är med har vi ett helt ok lag. Problemet är att vi kör ett frivilligt upplägg där många äldre duktiga spelare kanske hellre prioriterar rust på hus eller familjen istället för en bortamatch en Söndag. Vi får se hur det blir men vi hade alla fall ett helt ok lag igår då vi mötte min moderklubb Storviks IF i seriepremiären av division 3 på Jernvallen.

Matchen blev en positiv överraskning då vi spelade riktigt bra stundtals och framförallt visade hela gänget bra inställning. Det måste också sägas att min gamla klubb Storvik har väldigt lite folk och var fruktansvärt bleka. Risken är nog tyvärr stor att Storvik inte kommer fullfölja hela säsongen i division 3 som det ser ut nu. Vi vann matchen med 10-2 och mer kan man läsa på vår hemsida >>

2 Kommentarer - Skriv gärna!:

Anonym sa...

Storvik har dragit sig ur serien och börjar om i division 5

Anonym sa...

Sorgligt att höra. Våran gamla moderklubb är tvungen att lägga ner sitt A-lag...det trodde man väl aldrig skulle hända. Verkligen tråkigt.

Dags för en ny generation att om några år få hålla till i det översta skiktet i Sverige. Kanske är det Olsson & Tina som skapar en rad bröder som kommer dominera IB världen om sisådär 15-20 år :)