Seriepremiär igen

Enviken - Sandviken IBK 10-5

Eftersom Storvik drog sig ur serien efter att de förlorat första matchen mot oss med 10-2 fick vi spela en ny seriepremiär igår borta mot Enviken (Falun) Enviken var som väntat väldigt duktiga med många yngre spelare som säkerligen vill uppåt i seriesystemet.

Vi hängde med rätt bra resultatmässigt och ställningen inför sista perioden var 4-5. Tyvärr gjorde vi en katastrofal första minut och skänkte dem två snabba mål och sen var det kört. Enviken var ett klart bättre lag än oss och när vi dessutom hade domarna mot oss och saknade några spelare så är förlusten inget att säga om.

Igår blev jag förbannad på många i mitt egna lag eftersom det gnälls så mycket på domarna. Det är alldeles för många som fokuserar på vad domarna gör och har man lite självinsikt borde man istället koncentrera sig på att försöka behålla bollen trots tufft spel av motståndaren istället för att ständigt skylla bolltapp på domarna. Nästa helg är det Hofors hemma på Jernvallen och förhoppningsvis kan vi mönstra ett starkare lag och få till en jämnare match då.